Dagboka mandag 12. februar 2007

Dagboka mandag. JA, med islandsk skalp hengende i beltet, med en tindrende klart NEI fra Avinor og en KANSKJE-vissom-atte-dersom-atte-Braaten. Seier på La Manga Daniel Fredheim Holm sørget for en 1-0 seier over islandske KR Reykjavik i går. DFH klinte til på volley fra 10-12 metur og plasserte ballur utagbart bak målmanndur. Vålerenga førte, etter det … Fortsett å lese «Dagboka mandag 12. februar 2007»

Dagboka mandag. JA, med islandsk skalp hengende i beltet, med en tindrende klart NEI fra Avinor og en KANSKJE-vissom-atte-dersom-atte-Braaten.

Seier på La Manga
Daniel Fredheim Holm sørget for en 1-0 seier over islandske KR Reykjavik i går. DFH klinte til på volley fra 10-12 metur og plasserte ballur utagbart bak målmanndur. Vålerenga førte, etter det vi leser oss til, hele kampen og var gjennomgående det klart beste laget. Så klabert!

Theitur Thordarsson, som er hovedtrener for KR Reykjavik, hadde gledet seg til kampen og sett frem til å møte Vålerenga. Han kan ikke være helt fornøyd med sitt eget lags innsats, men vi var uansett det beste laget og vant fortjent. Åff kårs!

Vålerenga fortsetter dermed å hanke inn seiere på seiere. Det begynner faktisk å bli så mange at jeg har mistet tellingen. Dét er det ikke så ofte man kan si som Klansmann…

Gårsdagens kamp var den første av fire treningskamper under oppholdet under den spanske himmelen. Kampene kan for øvrig følges direkte på FXT.

Vålerenga er kunst…for noen
«Flyplassjefene på Vestlandet var redde for at en pokal og en syngende Vålerenga-tilhenger skulle oppfattes som en terrortrussel.» Alt dette ifølge Nettavisen. Kunstneren Hjørdis Kurås var selvfølgelig skuffet over å ikke ha fått vist frem sitt bidrag i form av lydinstallasjonen «Hva er din rell’ion».

Folk i Avinor er noen pripne, smålåtne og trangsynte byråkrater. Akkurat som alle politifolk, dørvakter, skattefuten, revisorer, tollere, trafikkkonstabler, skjenkekontrollører og parkeringsbetjenter. Eller er det bare jeg som av ukjente årsaker kommer borti spesielt mange sære folk?

Braaten-spekulasjoner
«Daniel Braaten vil ikke skrive under ny kontrakt med Rosenborg, der han har en sesong igjen. Påskuddet er at han vil utenlands. Men etter det Dagsavisen erfarer kan Vålerenga bli neste stopp.
– Jeg kommenterer ikke noe om min egen situasjon nå, sier Daniel Braaten til Dagsavisen når vi konfronterer ham med det vi har erfart.»

VPN erfarer at Braaten dukker opp i Vålerenga før sommeren. Vi erfarer at alt annet ville være dumt. Vi erfarer også at fyren har et par uttalelser han sikkert angrer på da. Vi erfarer at vi tilgir ham når han setter spiker’n i kista mot gamle lagkamerater. I nydelig kongeblått (alternativt grønn-hvitt hvis han putter på Lerkendal).

Podcast kommer..
Den nye podcast-en kommer. Om enn noe forsinket, men som ordtaket sier;
Den som venter på noe passe godt må vente skikkelig lenge…

Vålerenga i dag
Benytt dagen til å skrive ett eller annet til Klansropet.
Deadline er 1. mars. Send e-post til ropet[ætt]klanen[dott]no

Legg igjen en kommentar