Dagboka fredag 9. februar 2007

Så var vi der igjen. Fredag og snart helg. VPN gjennomgår en slags indre revolusjon for tida. Nye spirer kommer til. Vi får treningsrapporter. PODCast. Vitser og annet snadder. Mer om dette og og litt om Norges kjekkeste mann anno 2005 får du i dagens utgave av din-beste-venn-på-en-fredag-ja-det-er-VPN™. Freddy vil gi seg i Vålerenga «Jeg … Fortsett å lese «Dagboka fredag 9. februar 2007»

Så var vi der igjen. Fredag og snart helg. VPN gjennomgår en slags indre revolusjon for tida. Nye spirer kommer til. Vi får treningsrapporter. PODCast. Vitser og annet snadder. Mer om dette og og litt om Norges kjekkeste mann anno 2005 får du i dagens utgave av din-beste-venn-på-en-fredag-ja-det-er-VPN™.

Freddy vil gi seg i Vålerenga

«Jeg er Oslo-gutt så det hadde vært kjekt å avslutte karrieren i Vålerenga. Det er klubben i mitt hjerte og jeg har hatt mange fine år her. Det er ikke alltid like lett å spå om fremtiden, men fra min side ville det vært ønskelig å få avsluttet karrieren her. Jeg tror ikke det skal by på for store problemer med å komme til enighet, men forhandlinger er forhandlinger», sier han til ioslo.no
Eller det vi kaller å forhandle fra en svak posisjon.
Og etter litt innledende skryt om Freddy kommer Petter Myhre til dette:

«Men det gjenstår å komme til enighet, det økonomiske legger ikke jeg meg borti. Vi er hvert fall innstilt på å ha ham med videre»
Eller det vi kaller å forhandle fra en sterk posisjon.
Freddy skal vel ikke regne med Iversenlønn dersom det blir ny kontrakt, men samtidig syns jeg han fortjener å få litt mer tid i klubben. Ikke outstanding i noen posisjon, men helt brukandes i mange. Noen kaller det stallfyll, andre kaller det spillere som gir dekning. I Freddys tilfelle heller jeg fortsatt til det siste. Vi har ennå sportslig bruk for afropoteten vår, til en overkommelig pris.
Freddy ha for at han er en god ambassadør for Vålerenga og Oslo Øst. Og ikke minst: en fyr som bryr seg mye om Vålerenga. For meg i tradisjonen til spillere som Ørni og Espen Haug. Håper klubben blir enige med krølltoppen.

Som ble kåret til Norges kjekkeste mann i 2005 av bladet Henne. (Jeg kan forøvrig legge til at svigerinna mi blir blank i blikket og litt rød i kinna når det snakkes om Freddyboy – og hun er nok ikke alene om det. Men så spørs det om Los Jefes (Aalbu og Myhre) mener at dette er viktig når ny avtale skal tilbys.)

Nye backer koster best
Jarl Andre Storbæk og Branns Bjørn Dahl kan forberede seg på neste landslagssamling. Åge Hareide trenger flere backer. Dette melder ANB.

«Begge to har vært inne før, og jeg vet hva de står for. Vi trenger folk som er gode på innlegg og offensive av legning, sier Åge Hareide dagen etter den mistrøstige landskampen mot Kroatia.»

Jepp. Og vi vet at Storbæk er en god mann å ha på laget. Han har en del kvaliteter som 95% av andre spillere i Tippeligaen mangler. En av de viktigste er å holde hodet kaldt. Straffesparket på Briskeby ifjor sier vel egentlig det meste.

Vår egen kampanalytiker, Egil «Drillo» Olsen sier det på denne måten:

– Han var den som slo flest innlegg fra angrepssonen i Vålerengas seriekamper i fjor. De var ofte presise, i tillegg har han et tilslag som vil gi landslaget økt skuddstyrke.

En Miller i Belgia
Charlie Miller skal spille resten av sesongen for Kjetil Rekdals Lierse. Rekdal er i ferd med å få Lierse inn på et sport som leder til videre spill i Belgisk toppserie.

– Han er mer enn god nok for oss, sier Rekdal til Dagballet (nei det er ingen trykkfeil).

Og da blir Tippeliagen 2007 et bedre sted å være, så får vi se om Ardian «Brenn i Helvete din jævla sviker» Gashi får fast plass på laget. Mye skulle tilsi det, og mye skulle da tilsi at det kan bli moro å være Vålerengaspiller mot Brann neste sesong.

VPNs PODCast
Vi hadde en plan om å lage denne på torsdag kveld og få den ut på fredag. Nå har det seg slik at den unge mannen som har tatt initiativet til denne tekniske nyvinningen ble sittenede mutt putt aleine i cyberspace i går kveld.

Hans co-host sovna nemlig på sofa’n etter Kodenavn Hunter. Da vedkommende er dagens dagbokskribent så er det bare å legge huet på blokka, og si sorry. PODCasten blir derfor laget i kveld, mixet i natt og lagt ut i morra. Vent deg en alvorlig oppgradering av innhold og en saftig sak fra mannen med gabardinfrakken.

Helgedagbok
Det blir dagbok i løpet av denne helgen også. Herregud, er det mulig lissom?

En vits
Denne kom inn i dag, og den er for god til å ikke bli fortalt videre:

En Brann-supporter, en Vålerenga-supporter, en Rosenborg-supporter og en Lyn-supporter sto på kanten av en klippe.

Da sa Brann-supporteren: Dette gjør jeg for Brann. Og så hoppet han over kanten.

Da sa Rosenborg-supporteren: Dette gjør jeg for Rosenborg. Og så hoppet han også over kanten.

Da sa Vålerenga-supporteren: Dette gjør jeg for Vålerenga Og så kastet han Lyn-supporteren over kanten

Vålerenga i dag
Sylt en strikk, legg deg i hardtrening i morra er det Holmenkollmarsjen/Holmenkollen Skimaraton, i dag er det quiz på Bohemen

Legg igjen en kommentar