Dagboka torsdag 8. februar 2007

Dagboka idag er ikke veldig informativ. Men den har endel bokstaver, noen kommaer, og 4 avsnitt før «Vålerenga i dag». Jalland per nå Mens vi venter på de ukjente bautaene venter vi også på den kjente bautaen. Ioslo.no forteller at Jalland er i møter med Rubin Kazan om hvorvidt han kan slippe, og for hvor … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 8. februar 2007»

Dagboka idag er ikke veldig informativ. Men den har endel bokstaver, noen kommaer, og 4 avsnitt før «Vålerenga i dag».

Jalland per nå
Mens vi venter på de ukjente bautaene venter vi også på den kjente bautaen. Ioslo.no forteller at Jalland er i møter med Rubin Kazan om hvorvidt han kan slippe, og for hvor mye i såfall. Når det er avklart skal Myhre se hva han kan gjøre, men han advarer om at klubben ikke har så mye penger å bruke. Stabæk er også interessert, ved GråLars. Men vi tar med Ioslo.nos egen kommentar om det: ”Overfor iOslo.no hinter Jalland om at Vålerenga er det mest aktuelle alternativet av de to klubbene.”

Det virker som om Jørgen vil hjem til Norge og: han sier han er villig til kraftig lønnskutt. Vi håper han skulle komme. Og legger til at iOslo.no begynner å bli en god kilde for Vålerenga-nytt.

Landslags-Vålerenga
Vi lar selve a-lagskampen ligge. Men noterer oss at Grindheim fortsatt er aktuell nok til at han fikk spille en omgang pluss, selv om det var pga Gamst Pedersens skade. Og som også klubbens side sier, må man vise litt oppmerksomhet rundt det enkle faktum at åtte andre spillere fra klubben også var på banen for Norge ellers i uka. Jørgen Horn, Strømnes, Alex Mathiesen og Førsund for U21, mens Harmeet Singh og Amin Nouri spilte for G-17. Og så briljerte visst Roberts og vårens komet Mohammed Fellah for G-19 på tirsdag mot Østerrike. Fellah goalla to, og Roberts spilte han gjennom på begge målene, forteller Holter til Vålerengas sider. Knallball.

Møtet på Bohemen
Vi titta litt på den ikke så veldig korte sendingen til VIF-TV. Og siden det blir sagt lite viktig, konstaterer vi at det ble cola light til Aalbu, kaffe med melk oppi til Aabrekk, som forøvrig hadde vondt i magen (om jeg skjønte det rett han mumla i mikken) og farris til Myhre. Da konstaterer vi at Aalbu trenger å legge om brusvanene sine. Light, hallo?

VPN søker regjering?
VPN gikk på en aldri så liten klassisk blemme i går. Vi har tidligere bevist at vi ikke har de nødvendige kunnskaper om økonomi, i går viste vi at vi ikke kan det norske politiske system. I vår verden er Jonas Gahr Støre nemlig Norges mest populære politiker, dermed er han landets gallionsfigur og enestående diktator, men Jens som sin høyre hånd. Og da skulle Støre være sjef for forcen også. Så feil kan vi ta. Det er selvfølgelig demokrati i Norge og det er forsvarsminister Strøm Erichsen som er….jepp….sjef for det fryktede militæret til moder Norge. Gahr Støre er bare sjef for verden, han.

Vålerenga i dag
Sjekk liven til VIF-TV fra Bohemen. Morsomt, om ikke informativt. Og det kan jeg leve med

Legg igjen en kommentar