Dagboka onsdag 7. februar 2007

Gamle kontrakter skal kanskje fornyes, klubbens forhold til Klanens pyntes på, vi ser til gamle helter, og avskriver fotballenfremtiden for en ung mann. Det er Dagboka, det. Veien videre del 4563 Det snakkes mest om de unge og lovende i Vålerenga. Dernest hvorvidt Ronny skulle ta en Clash (stay og go). Han staya, hilsen anglofile … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 7. februar 2007»

Gamle kontrakter skal kanskje fornyes, klubbens forhold til Klanens pyntes på, vi ser til gamle helter, og avskriver fotballenfremtiden for en ung mann. Det er Dagboka, det.

Veien videre del 4563
Det snakkes mest om de unge og lovende i Vålerenga. Dernest hvorvidt Ronny skulle ta en Clash (stay og go). Han staya, hilsen anglofile VPN. Og så snakker og venter vi på to-tre ”bautaer”. Vi håper det i alle fall blir spillere som faktisk kan røre på seg…. (sorry). Men så er det en del spillere i Vålerenga som er på kontrakt, men nærmer seg slutten. Og da spørs det hvor mange av de som vil og får fortsette i Vålerenga. Ioslo.no forteller oss at Freddy, Daniel, Thomas, Arni og Alex Mathisen har bare ett år igjen på kontraktene sine, og at Petter Myhre er i dialog med ”enkelte av spillerne” og skal fortsette med det nede på La Manga, i ”ro og fred”. Og så skal de snakke med resten også jumpers for sale in los angeles.

Og det vi kan lese mellom linjene da er at noen av spillerne er mer aktuelle enn andre til å fortsette. Hvorvidt alle kan og vil fortsette handler sikkert om hva slags betingelser de stiller for ny kontrakt. Vi snakker om å konstatere selvfølgeligheter på lavt nivå her, folkens.

Av de navnene der tenker jeg at jeg gjerne ville beholdt samtlige. Til rett pris. Men det er nok litt forskjell på hvilken posisjon den enkelte av dem har når de skal forhandle, for det er jo det er snakk om. Vi ber om anstendig oppførsel fra klubbens side, og om at spillerne ikke kommer med uanstendige og griske krav.
Lykke til!

Møte mellom klubb og Klan igår
Som kanskje ventet var det ikke noen voldsomt spennende ting som kom fram. VPNs mann på stedet oppsummerer det sånn:

”Aabrekk har humor, Myhre er en fin sjef (men litt kjedelig for oss
utenforstående) og kjemien mellom de tre er veldig bra. Det møtet var i bunn og grunn en «beroligelsesaffære» men også for å skape litt tettere bånd mot klubben. VPN nevnte for Arild Rønsen at han var altfor snill, hvorpå han lo godt.”

Det skulle vel summere det hele opp greit. Man skulle vel ikke vente så mye krutt heller. Det som er veldig positivt er jo at klubbens toppfolk stiller på sånt.

Panzer ”blir” russer
På TV2 Nyhetskanalen i dag fortalte Panzer om signeringen av ny kontrakt i St-Petersburg. Om at han hater å bytte til ny garderobe, at han trives, og at det er mulig han gjør ferdig sin karriere hos Moder Russland. Det virker ikke som om vi på sikt heller kan håpe på at han kommer tilbake til Vålerenga, med andre ord.
På den annen side: Vålerengas garderobe er ikke ny for han….

En annen gammel helt
Vi registrerer at det går finfint med Kjetil Rekdals Lierse i Belgia. Etter en noe nølende start har Rekdal fått ting på sporet og står nå med tre seire på de siste fire kampene, melder NTB på NRK.no. Med fjorten kamper igjen og sju poeng opp til ny kontrakt er det definitivt håp.

Vi krysser fingrene våre for at Rekdal klarer jobben og sender noen varme tanker sørover. Det fortjener han fortsatt.

Politikere og fotball
Alle husker den pinlige episoden da Thorbjørn Jagland, som egentlig skulle være Godsetsupporter trakk på seg et RBKskjerf da bartene møtte en eller annen i cupfinalen (ikke Godset). Og selv for oss som bæsjer på begge de to nevnte klubbene var det et klassisk eksempel på politikere uten integritet. Som også da gjør at man ser på de som uten integritet i andre saker også…

Nå skriver Rogalands avis om Jonas Gahr Støre og han sønn. Støre holder visstnok med Vålerenga, men av for han også ukjente grunner holder hans 14-årige sønn med Viking og tok med seg far til Viking-butikken der jr kjøpte Vikingeffekter. Støre stiller seg uforstående til de prioritetene, hvilket vi forsåvidt også gjør. Vårt tips er: om gutten føler slik er det egentlig ingen grunn til å pese han for det. Men la han betale trøya sjøl. Og Jonas, du er sitert slik, riktignok leende: ”Så lenge han velger riktig politisk, får det være greit at han har valgt feil klubb”. Vi må få korrigere deg, det du skal si er: ”Så lenge han er lojal mot den klubben han velger får det være greit at han kan velge feil politisk”. Det gjelder deg og, Jonas.

VPN er gærne, tenk at vi tør å tøffe oss mot Norges mest populære mann, som til alt overmål er sjef for de fryktede norske militære styrker. Wooohoo!

Vålerenga i dag
Det snør, det snør, tiddelibum

Legg igjen en kommentar