Helgedagboka lørdag 3. februar 2007

I går fikk dere podcast, i dag får dere litt god gammal tekst. For de som lurer: En podcast er veldig forenklet bare et digitalt radioopptak (mp3) og kan spilles av på pc, mobiltelefon eller en annen dings. Sossedenging derimot er å sette blakke pappagutter på plass, og alt man trenger er 11 mann og … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 3. februar 2007»

I går fikk dere podcast, i dag får dere litt god gammal tekst. For de som lurer: En podcast er veldig forenklet bare et digitalt radioopptak (mp3) og kan spilles av på pc, mobiltelefon eller en annen dings. Sossedenging derimot er å sette blakke pappagutter på plass, og alt man trenger er 11 mann og 90 minutter.

Ta den, Preben
Pappagutta fikk deng, som de pleier på denne tiden av året.
Vålerenga vant kampen 3-2, etter å ha leda 3-1 til pause. Et resultat som er helt greit, foreløpig er man litt usikker på hvor vi står, rett og slett fordi Lyn og Sandefjord er omtrent samme ulla, to lag som neppe vil havne over midten av tabellen. Moro at Jan Derek putter to mot sin gamle arbeidsgiver, det svir alltid ekstra. Daniel ”Hele verden i sin hånd” putta det siste.

Er det alltid så stille borti der?
Svar: Ja

Vinner på en dårlig dag
I følge Petter Myhre, som blir intervjuet på vif-foball.no, vinner vi en rotete kamp på en dårlig dag. Når man i tilegg vet at vi mangler spillere som Limern, Lange, Gridheim, Wæhler, Ronny, Roberts og Jalland (det er vel lov å prøve seg..), så skjønner du at avføringen ikke er fast og fin på Montebello når de ser frem mot årets to oppgjør i Tippeligaen.

Voksent junorlag
Juniorlaget tapte i dag 0-3 mot a-laget til Eidsvoll turn, som for øvrig spiller i andre divisjon. Helt riktig, juniorlaget vårt spiller mot vanlige voksne lag for å få skikkelig matching. Når du tilegg sjekker alderen på de som spilte mot Lyn og veit at halve juniorlaget er på tur med landslaget, ser du at vi ikke blir noen kasteball (trolig det samme som håndball?) i interkrets i år heller.

Ha en fortsatt fin helg
Vi bare minner om at iskrigerne våre skal til Hamar i morgen, tar du turen?

Legg igjen en kommentar