Dagboka mandag 5. februar 2007

Dagboka på mandagen er klar. Og informasjonsflyten, iallefall den offisielle, er virkelig blitt bra fra klubben. Hvilket også VPNs Dagbok bærer preg av. Vålerenga – Lyn 3-2 I en av disse betydningsløse treningskampene med litt betydning vant Vålerenga 3-2 over våre uvenner fra vest. Rent sånn teknisk er det oppløftende, rent sånn overtroisk betyr det … Fortsett å lese «Dagboka mandag 5. februar 2007»

Dagboka på mandagen er klar. Og informasjonsflyten, iallefall den offisielle, er virkelig blitt bra fra klubben. Hvilket også VPNs Dagbok bærer preg av.

Vålerenga – Lyn 3-2
I en av disse betydningsløse treningskampene med litt betydning vant Vålerenga 3-2 over våre uvenner fra vest. Rent sånn teknisk er det oppløftende, rent sånn overtroisk betyr det at vi snørrer mot dem i serien. Gledelig var det at spissene våre, denne gangen 2 ganger Jan Derek og 1 gang Daniel, var de som plasserte ballene i nettet. Litt mindre gledelig er det at Sørensen dro på seg en strekk i kampen og er ute i rundt tre uker, ifølge the Schwabisator til vif.no.

Litt humoristisk er det at det skjer all den tid det var et medie (husker ikke hvilket) som skrev forrige dagen om luksusproblemet i Vålerenga med fire spisser som kjemper om plassene. (Lange, Roberts, Sørensen og Daniel). Nesten på bestilling at Jan Derek skader seg slik at vi ser hvorfor man trenger mer enn 2 spisser… Bli frisk raskt, JDS, vi trenger deg for det.

Apropo dobbeltdekning
Vi har også kamp om plassene andre steder på laget. I Moss Dagblad leser vi at Jørgen Horn skal bestemme seg i mars for hvorvidt han drar til Østfold igjen, eller om han blir i Vålerenga. Det avhenger av hvor han kan få mest spilletid og mulighet til å utvikle seg: ”Jeg kommer ikke til å bruke en halv sesong på å spille i 2. divisjon for B-laget”, sier han til blekka som bidrar til gladlukta, (vil vi tippe). Horn mener selv han er forbi Muri og Arnar som tredjevalget etter Wæhler og Johnsen. Men time will show.

Er han virkelig det vil det være rart om man slipper/om han vil dra til Moss igjen, spør du meg.

Og allikevel trenger vi bautaer?
Myhre og Aalbu har jo snakket om bautaer, selv om vi da ser vel beslått ut på midtstopper og spissplassene. Men på de offisielle sidene, (som dere skjønner er en tipptopp kilde for info om Vålerenga om dagen), snakker Aalbu om nødvendigheten av ikke å snakke om dette offentlig. Og han ber om forståelse for at man ikke snakker høyt om de man er interessert i – i frykt for budrunder og prisspiraler. Vi skjønner deg godt vi, Jan Erik. Og vi har heller ikke hørt at vi er interessert i Jørgen Jalland.

Men folkens, ha hodet kaldt og ikke mas på folka på Valle. De har til 31.mars med å finne spillere i verste fall. At man krever å vite er ikke verdt det målt mot penger og ikke minst kvalitetsspillere.

Aalbu benytter samtidig anledningen i intervjuet til å avkrefte at Wæhler skal selges, et rykte som vi ikke helt skjønner hvor kommer fra. Og da kommer det sikkert fra andre siden av elva.

Fysisk trener ansatt
Kanskje det er tanken på den nye treneren som avskrekker Horn? Vålerenga har ifølge de offisielle sidene ansatt en franskmann ved navn Jerome Brunier. Han kommer fra tilsvarende stilling i LSK. Og før du tenker konspirasjon og angst minner vi om åssen LSKs lag har fremstått de siste åra. Om ikke annet så har de vel vært relativt fysiske. Og når dagens Vålerenga fremstår som raskt og teknisk, men kanskje ikke så fysisk kan det bli interessant å se hva som skjer med spillerne etter noen runder med Jerome. He`s here to pump you up?

Aalbu sier for øvrig til de offisielle sidene at trenerteamet med dette er komplett. Samtidig som man kanskje ser etter en talentspeider. Som da altså ikke er en del av trenerteamet

Magasinet intervjuer Glenn Roberts
Vål’enga Magasinet skal intervjue en av de fire spissene våre, og denne gangen er det Glenn Roberts som er skyteskive. Om du vil kan du bidra med spørsmål til den unge mannen. Gå på forumet og finn fram til Magazinets det (Vålerengafundamentalistiske) debattsider. Og still spørsmål.

Vålerengas SMS-tjeneste
Her i vinter lurte jeg et øyeblikk på om jeg skulle kutte ut driten. Selv 30 spenn i måneden var ikke billig nok til å være uinformert. Men de siste dagene har det tatt helt av med meldinger om kampresultater, nye trenere, skader og mer. Veldig bra, nå gjenstår det bare å se om dette fortsetter. Gjør det det kan VPN trygt anbefale tjenesten.

Ny trone med innlagt….
Til slutt vil vi dele litt intern info med deg. En av VPNs menn har fått nytt bad. Og slik ser han på det i en intern mail på VPN, (legg spesielt merke til de siste 3 punktene):

”Støv og dritt over alt, men gud bedre så fint det er blitt nå. Lekre fliser på gulv og vegger, varmekabler m/nattesenkning av temp, dimma downlights i himlinga, nytt dusjhjørne m/troperegn og bua Porsgrunn-glassdører, vask/tørk på egen plass, DAB-radio m/MP3 og fet lyd til far og ny «trone» . Trådløst nett funker også der inne. «Gutterommet» er shina opp!”

Vi snakker om kos, folkens.

Vålerenga i dag
Vi vet ikke helt, men vi minner om at Myhre, Aabrekk og Aalbu er å treffe på Bohemen tirsdag. For Klansfolk, ikke journalister. Og så kan du slå i hjel litt tid med å sende oss forslag til innhold i podcasten vår. Bruk podcastÆTTvpn.no

Legg igjen en kommentar