Dagboka fredag 2. februar 2007

Det drar seg til mot treningskamp på lørdag mot Lyn. Det drar seg også til mot VPNs Podcast i dag og møtet mellom Klanen og Vålerengas trenerteam på tirsdag. Treningskamp mot Lyn Den tradisjonsrike kampen på forsesongen mot Lyn står for døra. Er det hele 4. gangen denne kampen drar i gang sesongen? Et meget … Fortsett å lese «Dagboka fredag 2. februar 2007»

Det drar seg til mot treningskamp på lørdag mot Lyn. Det drar seg også til mot VPNs Podcast i dag og møtet mellom Klanen og Vålerengas trenerteam på tirsdag.

Treningskamp mot Lyn

Den tradisjonsrike kampen på forsesongen mot Lyn står for døra. Er det hele 4. gangen denne kampen drar i gang sesongen? Et meget kjapt dykk i VPNs arkiv kan tyde på det, med 1. kamp spilt i Vallhall i 2001 med seier 1-0, ingenting i 2002 eller 2003, og så kamper i 2004 (tap 0-1) og i 2005 (seier 2-0). Ikke akkurat åreviss men liekvel.

Årets utgave blir uten overflod av ungdom

– Vi har ni stykker som er tatt ut på aldersbestemte landslag, men har hatt en god dialog med Øystein Gåre og Tor Ole Skullerud som trener U21 og U19-landslagene. Ut fra dette har vi fått til en avtale så noen av våre kan spille kampen lørdag og reise til La Manga søndag morgen, forklarer Myhre til vif.no

Spillerne som kan spille er Mohammed Fellah, Jørgen Horn, Steinar Strømnes og Alexander Mathisen. Arnar Førsund, Glenn Roberts, Kristian Brix, Harmeet Singh og Amin Nouri er på La Manga og uaktuelle mot Lyn.

Myhre fortsetter

– Sånn det ser ut nå, har vi tre mann på benken, siden de beste juniorene våre er også borte. Men, vi fyller eventuelt opp med de nest beste juniorene. Det er uansett en fin mulighet for de, men vi kan ikke sette på mange unggutter samtidig og la det stå til. De kan få vanskeligheter med å prestere mot kvalifisert Tippeliga-motstand hvis de ikke har nok erfarne spillere rundt seg, og det er heller ikke heldig.

Også Lyn kommer til å mangle folk, ikke minst Edu som fortsatt slikker sårene etter et par tre mislykkede framstøt mot «the big time».

Godt er det sier vi, det første Edu gjorde på norsk jord var en grisetakling på Christian Grindheim som satt vår mann utenfor i flere måneder i tilsvarende treningskamp for to år siden. Dessuten mangler Lyn Christian Brink og Tomasz Sokolowski som begge sliter med skade.

Altså kan vi glede oss til å se om gamlegutta fortsatt er i stand til å danse tango. Det kan være mer enn artig å se på det.

Lørdag kl 14.30 i Vallhall, 50 kroner vokse, 30 kroner barn. Og VPN tipser om at det kan lønne seg å være litt tidlig ute. Det var lange køer i kampen mot Sandefjord sist og blir neppe bedre nå.

VPN Podcast

Det ser ut som om VPNs Podcast kommer til å gå i boks i løpet av dagen. Ett visst «beta» preg javel, men det står dere vel over? Følg med for instrukser om nedlasting og lignende.

Møtet på Bohemen

Vi må også minne om at møtet mellom Klanen og herrene Myhre, Aabrekk og Aalbu, formidlet av vår kjære Arild Rønsen er nettopp det, og dermed i prinsippet lukket for presse og annet svineri

Legg igjen en kommentar