Dagboka torsdag 1. februar 2007

Da var vi plutselig i februar gitt. Ikke den hyggeligste av årets måneder under noen omstendighet. VPN har ikke så mye mer å melde enn nettopp det, men vi gir bud om at gode ting kan skje fra vår side i nær framtid. Podcast VPN jobber intenst med å få til podcast sendinger. Om lykken … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 1. februar 2007»

Da var vi plutselig i februar gitt. Ikke den hyggeligste av årets måneder under noen omstendighet. VPN har ikke så mye mer å melde enn nettopp det, men vi gir bud om at gode ting kan skje fra vår side i nær framtid.

Podcast

VPN jobber intenst med å få til podcast sendinger. Om lykken står oss bi vil vi være i stand til å levere et innhold preget av ukens begivenheter allerede i morgen fredag. Vi nevner i fleng treningsrapporten, referat av kampreferat, litt forhåndsstoff om neste kamp, Gabardinmannen i fri (vel relativ fri) dressur, kåringer, forumhelter, og ukens sitat. Kryss fingrene, dette kan tenkes å bli bra.

Dersom det gjør nettopp det vil det nok dukke opp informasjon både på VPNs forside og i morgendagens dagbok. Følg med.

VPN kondolerer

Thomas Holm og Stine Marie Rossi Lea mistet sin nyfødte datter bare timer etter fødselen forrige søndag. VPN kondolerer

Legg igjen en kommentar