Dagboka onsdag 31. januar 2007

Når krybben er tom bites hestene. Det skjer ikke en dritt i norsk fotball for tiden og dermed har media tid til å dra i gang en krangel mellom eliteserietrenerene og landslagets ditto. Det vil si, for Vålerengas del skjer det faktisk litt, både lørdag og neste uke. Og så er Flo skadet, igjen. The … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 31. januar 2007»

Når krybben er tom bites hestene. Det skjer ikke en dritt i norsk fotball for tiden og dermed har media tid til å dra i gang en krangel mellom eliteserietrenerene og landslagets ditto. Det vil si, for Vålerengas del skjer det faktisk litt, både lørdag og neste uke. Og så er Flo skadet, igjen.

The empire strikes back

I går meldte jeg at det i morgenørska kom en melding over radioen: trenere i visse eliterserilag var misfornøyd med å miste sine presumtivt beste spillere i den viktige oppkjøringsperioden i mars til landslaget. Dette viser seg å være mer eller mindre riktig, trenerene for Vålerenga, Rosenborg og Brann (finnes det andre lag i Norge?) er misfornøyd og mener seg dårlig informert i forhold til landslagets planer. I dag slår Åge Hareide tilbake

– Da jeg var klubbtrener og lagde aktivitetsplan for det kommende året, var det første jeg skrev inn de internasjonale aktivitetene, sier han i Moss Dagblad og fortsetter

– Jeg snakker med trenerne om spillere og deres form, ikke om kampdatoer. Det er et spørsmål på politisk nivå.
Avtalen ble gjort i fjor høst. Det var toppfotballsjefen vår som hadde møte med klubbdirektørene. Vi droppet januarturen og sluttet å snakke om tidlig seriestart i mars, men fikk til gjengjeld en treningssamling i mars, sier Hareide til Moss Dagblad/NTB.

Avisen melder at unntatt er de klubber som skal spille semifinale i Royal League. De får beholde alle sine spillere. Og dermed burde det være ganske klart hva Vålerenga burde gjøre med situasjonen.

Forøvrig så er Christian Grindheim tatt ut i troppen som skal spille mot Kroatia 7. februar.

Møte på Bohemen

På litt kort varsel dette her, men ikke verre enn man skal greie å orge seg fri for forpliktelser. Petter Myhre, Harald Aabrekk og Jan-Eirik Aalbu møter kl 18. tirsdag 6. februar på Bohemen for å svare på spørsmål fra folket. Konferansier er Arild Rønsen. (Og bare for å minne på det: Bohemen er en pub så la 6-åringen bli igjen hjemme). Deretter drar hele gjengen, laget med, til La Manga.

Tore André Flo

Er skadet igjen. Han har brukket foten og er ute i seks til åtte uker. Synes liksom vi måtte nevne det

Legg igjen en kommentar