Dagboka torsdag 18. januar 2007

Dagbok på en torsdag er som bokdag på en fredag. Ikke lett å følge med i timen sier du? Neivel, les videre da – så får du kanskje utvida horisonten din. Grålars blir Smurfelars I ei bygd jeg kjenner var det to par som var mye sammen. De var nokså profilerte innbyggere i denne bygda. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 18. januar 2007»

Dagbok på en torsdag er som bokdag på en fredag. Ikke lett å følge med i timen sier du? Neivel, les videre da – så får du kanskje utvida horisonten din.

Grålars blir Smurfelars
I ei bygd jeg kjenner var det to par som var mye sammen. De var nokså profilerte innbyggere i denne bygda. Det var bare fryd og gammen. «Se på dem» sa folk. «Se så fint de har det sammen». Så en dag gikk bomben av. Den ene mannen og den andre kvinnen hadde innledet et forhold bak ryggen på den andre mannen og den ene kvinnen. Dette fortalte de så til sine partnere. Resultatet ble ikke som fryktet, for den andre mannen og den ene kvinnen hadde også hatt seg på si – med hverandre. Så da byttet de bare partnere og levde lykkelig videre, og det som venner.

Moralen i historien er at det kan komme noe godt ut av det å bytte partner. Vi har fått Aalbu som sikkert vet en del om hemmelighetene i Stabæk. Stabæk har på sin side fått Bohinen som har god oversikt over Vålerenga fra innsiden. Eller har han han det?

Tidligere i uka ble Bohinen intervjuet på radio. Han fortalte at det var vemodig å forlate klubben som han har vært i siden han kom som spiller i 2003. Men som Bohinen også poengterte så var jobben han ble tilbudt i Stabæk langt mer spennende enn den han ble tilbudt i Vålerenga. Vi syns det er greit at man velger det som ser mest spennende ut – vi velger som regel øl fremfor lettøl sjøl.

Men vi kan ikke la være å påpeke at det må da være tusen ganger mer spennenede å være med Vålerenga i årene fremover, enn å være med i klubb som er skapt, bygget og tuftet på egoet til Ingebrigt Steen Jensen.

Vi kan også opplyse om at Bohinen ble observert hos en Ford-forhandler på Skøyen før jul. I hånden hadde han ei Ford Mondeo brosjyre, og ved siden av han en meget blid selger… Mercedes på østkanten, Ford i Bærum. Vi oppsummerer det hele med et sitat fra ei gammal vise signert en viss Herr Dylan:

«The times they are a changing.»

Enga på Anfi del Mar
Ronny er på plass og han får kjørt seg. I følge Ronny sjøl, så har ikke uker med slapp stil vært det beste for kroppen. (Dette vet vi en del om Ronny – bare vent til det blir måneder og så år…) Uansett så er er den eldste spilleren i Tippeligaen 2007 på plass. Dette vet vi jo at er midlertidig, for LSK kommer til å børste støvet av en eller annen utgammal tysk keeper midt i sesongen.

Det kommer ikke Vålerenga til å gjøre. Hos oss satser vi nemlig på å bygge opp egne keepertalenter. På klubbens egne og etterhvert så innholdsrike sider (velkommen etter) sakser vi følgende:

«Tre keepere har fått plass i juniorstallen denne sesongen, en fra hvert årskull. Alle sammen går på Wang Toppidrett . Eldst er Robin Vikskjold som fikk prøve seg på landslaget forrige sesong og som satt på a-lagsbenken i høstens Royal League-kamper. 17 år gamle Drin Shala er nettopp tilbake fra skade og skal forsøke å gi Vikskjold kamp om førstekeeperplassen. Tredjemann er førstårsjunioren Joakim Trzebinski som i fjor spilte på klubbens gode 90-lag.»

Ansvarlig for treninga er keepertrener Michael Ega og klubbspiller nummer 1: Øyvind Bolthof. Keepertrener for U-gruppa, Ken Elif Nilsen sier dette om Bolthof:

– Gutta synes det er kult å trene med Øyvind som har erfaring fra øverste nivå. Han er flink med de unge og har et genuint engasjement. Han lar dem få en smak av hva som gjelder om man skal være keeper på toppnivå.

VPN sier som sant er at det er mer mellom himmel og jord enn det man er klar over. Og med det så mener vi at selv om Bolthof er andrekeeper etter Arni, så betyr det ikke at han går rundt og dasser rundt der oppe på Valle. Hvis det var det du trodde.

Color Line Cup
Juniorgutta tapte 2-1 for Aalesund. Kampen var kjedelig i følge Sunnmørsposten. Vinnermålet kom på en corner som gikk rett i mål – eller rettere sagt i ryggen på Vålerengas keeper og i mål.

Vålerengas mål ble scoret av Christian Brix. Vi møter FK Reykjavik idag, og Lyn på lørdag. Vi vet vel hvilken kamp som det er viktigst å vinne…

Bokdag på fredag?
På fredag er det Taco, Gullrekka og «hankypanky» som gjelder. Bøker kan du lese en annen dag. Dagbok på torsdag er grei oppvarming mener vi.

Takk for følget!

Vålerenga i dag
Hockeykamp klokka 18.30 på Jordal i dag. Mot Trondheim som er konkurs. (Med andre ord Manglerud Star skulle hatt plassen…)

Legg igjen en kommentar