Dagboka onsdag 17. januar 2007

Dagboka på et redaksjonellt hvileskjær i dag… Strømsgodset ønsker seg Wæhler Og selv om det er supporterlederen sin egen ønskeliste bekrefter han det vi andre har sett i lang tid. Fra Drammens Tidende klipper vi inn denne beskrivelse; «Kjetil Wæhler, Vålerenga -En klassestopper i landslagsklasse. Hos oss får han muligheten til å spille fotball, og … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 17. januar 2007»

Dagboka på et redaksjonellt hvileskjær i dag…

Strømsgodset ønsker seg Wæhler
Og selv om det er supporterlederen sin egen ønskeliste bekrefter han det vi andre har sett i lang tid.
Fra Drammens Tidende klipper vi inn denne beskrivelse;
«Kjetil Wæhler, Vålerenga
-En klassestopper i landslagsklasse. Hos oss får han muligheten til å spille fotball, og det tror jeg Wæhler har lyst til. Jeg regner med at broren hans sikkert har gitt Godset gode skussmål. Men Wæhler har kontrakt med Vålerenga, og kan bli dyr.»

På Tv eller ikke på TV, det er spørsmålet
– Hadde vi møtt RBK, Vålerenga eller Brann hadde vi kanskje vært med. Tor Thodesen i Sandefjord forsøker å rasjonalisere over grunner for hvorfor Sandefjord ikke vil bli vist på TV2 i april. Det samme gjelder for øvrig Odd Grenland.

Vår kamp mot Brann den 22/4 vises på TV. Det samme gjelder Strømsgodsetkampen 28/4.

Noen ganger er det bare ordentlig godt å være Vålerenga.

GråLars blir smurf
Lars Bohinen meldte i går overgang til Stabæk. Uten karantenetid smatt fyren over i en tilsvarende stilling i Stabæk og mottakelsen der i Bærum Budstikke var av typen; «Det tror vi skal gå bra…» Også satte de frem rullekake med bringebær og Villa Farris…

Vi ønsker Lars lykke til, kjipe skal vi jo ikke være.

Vålerenga i dag
3751 solgte sesongkort. To kamper på TV i april. Hvordan vil du egentlig oppleve fotballen?

Legg igjen en kommentar