Dagboka fredag 19. januar 2007

Hvem er det som sier at det ikke skjer noe en fredag i januar? I hvert fall ikke du, etter å ha lest dagens dagbok. Her er litt om alt fra kommende snobbedenging til direktørprat. Ellers krydrer vi dagboka med spillersnusing, landslagsdominans og en ung gutt i fremgang. Juniorcup i Ålesund Mellom bakker og berg, … Fortsett å lese «Dagboka fredag 19. januar 2007»

Hvem er det som sier at det ikke skjer noe en fredag i januar? I hvert fall ikke du, etter å ha lest dagens dagbok. Her er litt om alt fra kommende snobbedenging til direktørprat. Ellers krydrer vi dagboka med spillersnusing, landslagsdominans og en ung gutt i fremgang.

Juniorcup i Ålesund
Mellom bakker og berg, langt, langt ut mot havet, deltar Vålerengas juniorlag denne uken i junioreliteturneringen Color Line Cup. Etter å ha tapt 2-1 for arrangørklubben Aalesund FK, grisa vi torsdag KR Reykjavik med 4-1.
Siste grunnspillskamp går nå lørdag mot Fc Lyn Oslo. Lyn står med en uavgjort og en seier, noe som betyr at de må slås for å få best mulig plasseringskamp/bronsefinale. Aalesund møter gruppejumboen fra Reykjavik og vil med seier gå til finalen. VPN registrerer at vi i fjor endte på 6 plass i den samme turneringa og vil glede oss over all fremgang.

Vålerenga mot resten av verden
Nei, det er ikke snakk om furting over urettferdighet, eller en bredt anlagt krigserklæring. Vi snakker om U21-landslaget som nå består av ikke mindre enn 4 spillere fra klubben i vårt hjerte i tilegg til stallfyll fra andre klubber.
Vi gratulerer Arnar Førsund, Jørgen Horn, Alexander Mathisen og Steinar Strømnes med uttaket til treningsleieren på La Manga og kampen mot Slovakia. Samtidig har vi en melding til Glenn Roberts, Jalal El-Gharbi og Mohammed Fellah: det er bare et spørsmål om tid, kort tid.

Hvem faen er Fredrik Skavlan?
Sett på VIF-TV, len deg tilbake i godstolen og kos deg med intervjuet med Bratseth og Aalbu. Dette er et unikt program, enhver reporter som klarer å fremstille Bratseth som folkelig bør nemlig straks tildeles en Pulitzer. Riktig så morsomt, samtidig som de pløyer igjennom temaer som Royal League, trenersparking, historie og fremtid. Visste du forresten at Aalbu og Bratseth har møttes to ganger i seriekamp og at Vålerenga vant begge? Uten å påberope oss å være aspirantemner til Kripos aner vi et mønster og regner med at Aalbu også fremover vil sette på plass trøndernes pompøse og egenrådige direktør.

Vålerenga interessert i Olafur Skulason
Nettavisen opplyser, med Aalbu som kilde, at Vålerenga har 23-årige Skulason på blokka. Skulason er tidligere Arsenal-spiller med ett 35 minutters innhopp for A-laget. De siste to årene har han spilt for nivå 3 klubben Brentford som per i dag sliter med å skaffe seg både penger og poeng.
Vi regner med at Skulason må prøvespille før det skjer noe konkret, da det skal mer til enn en skrytevideo og kult etternavn til for å imponere medaljegrossisten fra hovedstaden.

Arnar Førsund
I et intervju med VIF.no snakker Arnar om hvordan det er å være tilbake i favorittklubben. Vi merker oss en ung gutt som enten har brukt vinteren til medietrening, eller rett og slett har holdingene som skal til for å lykkes. Talentet er utvilsomt der for U21-spilleren.

Husker du Sondre?
VPN og VIF kom begge lille juleaften med den triste nyheten om den 14-åringe vålerengasupporteren Sondre Midtskogen Solvang som brakk ryggen i gymtimen. Vi er derfor ekstra glade for å kunne melde at etter operasjon og påbegynt opptrening, går det nå fremover med Sondre som er oppe på beina igjen og er i hardtrening på Sunnaas sykehus.

Vålerenga i dag
Fremtiden er lys for alle i kongeblått.
Er du nekta, eller for full til å berike Bohemen med ditt nærvær i kveld, kan du jo prøve å telle antall spillere i yngres avdeling som IKKE er tatt ut på landslagssamlinger for Norge og samtidig finne grunnen til at de er forbigått. Noe må det jo være.

Ha en fin helg og kos deg med morgendagens helgedagbok!

Legg igjen en kommentar