Helgedagboka, lørdag 13. januar 2007

Hvilken herlig helg. Det handler om Aalbu, Lange og Johnsen. Vi takker og gleder oss. Jeg er egentlig gammel og gretten, men i dag er jeg mest bare blid. 22. Ronny Johnsen Han har vunnet Champions League, han har vunnet Premier League, og sannelig har han blitt seriemester med Vålerenga også. Vel, en av helgens … Fortsett å lese «Helgedagboka, lørdag 13. januar 2007»

Hvilken herlig helg. Det handler om Aalbu, Lange og Johnsen. Vi takker og gleder oss. Jeg er egentlig gammel og gretten, men i dag er jeg mest bare blid.

22. Ronny Johnsen
Han har vunnet Champions League, han har vunnet Premier League, og sannelig har han blitt seriemester med Vålerenga også. Vel, en av helgens gladeste nyheter er at Ronny Johnsen sitter og pakker kofferten og ankommer Amfi del Mar på mandag. Alt tyder på at Ronny tar en sesong til. Vi krysser fingrene til alt det formelle er i orden, men dette er positivt.

18. Rune Lange
Endelig kjære dagboklesere, endelig. Målkongen Rune Lange har fått tilbake eksplosiviteten, alle som har fulgt med på norsk og internasjonal fotball veit at da lukter det mål og moro.
Kilde er vif.no som også melder om at Arni og Daniel er i full trening.

Aalbu
Vi sa vi skulle følge hvert skritt Aalbu tar. Lander du Johnsen så har du fått en pen start. Jeg liker den energien som formelig bobler av Aalbu i kontakten med media, plutselig så skjer det mer og mer positivt rundt Vålerenga igjen.

Beckham og Fredheim Holm
Daniel er ikke fornøyd med Vålerengas lønnstilbud på kr. 60.000,- i måneden. I vår verden er det sjukt å se at David Beckham får like mye i døgnet som det vår mann er tilbudt i årslønn. Heldigvis er det sånn at lykke ikke kan måles i penger (?), og Daniel kan i det minste trøste seg med at han slipper å slepe rundt på et beinrangel av ei kone.

Den blakke sosseklubben
En sammenlignende artikkel på aftenposten.no forteller en morsom historie om to lag i hvert sitt århundre i sesongforberedelsene. Da Lyn åpenbart ikke har klart å sko seg nok på fattige afrikanske smågutter i 2006, er det sesongforberedelser på sparebluss. Mens Oslos Stolthet trener på moderne anlegg med all tenkelig støtte og fasiliteter før vi skal hjem til egen hall, sliter sosseklubben. Fc Lyn Oslo lader opp til sesongen som et vanlig norsk juniorlag. Ei ukes treningstur på fjellet og ellers er det trening utendørs i tiden fremover. Med koldbrann i begge beina står sportsdirektør Bjarmann og prøver å trekke frem alle de positive sidene ved å mangle penger til anstendig sesongoppkjøring.

Lars – Lars – Lars Bohinen
Lars Bohinen avslutter sitt arbeidsforhold med Vålerenga og reiser hjem til Norge på mandag. I sitt siste intervju med Arild Rønsen på VIF-TV fokuserer Bohinen på det positive han har opplevd i klubben. Vi synes det er en fornuftig vinkling og vil takk Lars Bohinen for bidraget han har gitt til klubben både som spiller og leder. Takk, Grå-Lars.

De unge spillerne
Hvis du sitter der og fortsatt er mellomfornøyd, vil jeg minne om at Glenn Roberts, Mohammed Fellah, Arnar Førsund, Jørgen Horn, Alexander Mathisen og Jalal El-Garbi alle har blitt ett år eldre. Er det rart man gleder seg til 2007.

Ha en positiv og hyggelig helg

Legg igjen en kommentar