Dagboka fredag 12. januar 2007

Det er helg. Og der merkes på slurvet i nyhetene, samt gladnytt fra BSTHØ (Bandet som tidligere het Øsekara). Hedonistisk nytelse og irettesettelse av reklameguruer er dagens Dagbokpakke. God helg, smukken. Pengegalopp i glasshus Inger Brigt Steen Jensen er ute i Stabæks nettsider og slakter pengegaloppen i norsk fotball. Grunnen er bl.a overgangene til Børre … Fortsett å lese «Dagboka fredag 12. januar 2007»

Det er helg. Og der merkes på slurvet i nyhetene, samt gladnytt fra BSTHØ (Bandet som tidligere het Øsekara). Hedonistisk nytelse og irettesettelse av reklameguruer er dagens Dagbokpakke. God helg, smukken.

Pengegalopp i glasshus
Inger Brigt Steen Jensen er ute i Stabæks nettsider og slakter pengegaloppen i norsk fotball. Grunnen er bl.a overgangene til Børre Steenslid, Christian Brink og Ardian Gashi.

Vi trenger ikke si noe, vi overlater det til VIF-sportsdirektør Aalbu i VG, som ikke liker galoppen han heller, men: ”samtidig synes jeg Steen Jensen skal passe seg litt. Stabæk var med på galoppen. Jeg var selv i klubben da de solgte Martin Andresen og de har nettopp forlenget kontrakten med spillere som Nannskog og Pall Gunnarson”. Jan Åge Fjørtoft blir også spurt om saken av avisen og svarer bare: ”Jeg har selv spilt for Stabæk”. Ouch.

Det virker unektelig rart at IngeBrat setter seg på sin høye hest for å si dette, med tanke på at han bortimot har konstruert dagens Stabæk etter høyst kommersielle prinsipper. Og definitivt ikke bidratt til lave lønninger, ville vi tro. Og hallo, noen som husker det Aalbu nevner? Hvor mye var det Martin kosta…var det ikke 11 eller 15 mill? Uansett nok til at Ingerdrita kan bare være stille, selv om vi også syns det tar av mer i norsk fotball om dagen enn vingene kan bære.

Øsekara blir til Øs:Gar
Endelig. Ikke navneskiftet, men det faktum at bandet med det nye navnet kommer med ny plate (fullt album) i februar. For mange var låter som ”ikke gi meg en million” og den derre vekkerklokkesangen jeg ikke husker navnet på klassikere før de sang Vålerengasanger. Men med cupfinaleplata i 97 ble de allemannseie i Klanen. Nå får vi altså mer fra gutta, og vi gleder oss.

Allerede nå kan du kose deg med video fra ny låt som ligger på youtube.com
Låta heter ”Hvordan lære far din sex” (ikke ”hvordan er det farlig, sex”, som han andre trodde først). Vi har hørt låta et par ganger nå, og dette er jo riktig trivelig. Bra trøkk, bra tekst, kul video (selv om jeg ikke skjønner den ennå vil jeg ha en sånn stormtropprustning), kul stemme Ragnar har – og ikke minst: dette er norsk rock sunget på norsk. Og ikke på vestkantgnålespråket til DeLillos. En anelse tyngre, og mindre folkerockinspirert enn vi har hørt før, (selv om vi likte det og). Vi gleder oss til å høre plata.

Ugg Ugg, pølse med lugg
Det er helg, la oss håpe det blir en god en. Og at vi i løpet av en uke eller to kan lese om et par forsterkninger, deriblant Jørgen Jalland.

Til fredagen anbefaler vi:
Sham 69 med «Hurry up, Harry» på anlegget, iskald Caffreys og en Fernet, samt en ekstra stor porsjon med pølse og potetmos, (med gressløk – vel å merke!). Samt Nøkken vrengt – toppen av egoisme.

Vålerenga i dag
Quiz på Bohemen i dag. Hockey borte mot Sparta i morgen kl.1600.

Dit kan du kjøre selv, eller du kan ta turen med VIF-support bussen. Avreise 13.15 fra Kampen Pub og 13.30 fra Bohemen. Pris: 130,- per pers. Påmelding til Glenn på 95812223.

Legg igjen en kommentar