Dagboka mandag 15. januar 2007

Dagboka mandag. Med en forsiktig og følsom start på uka. Diverse Jalland Jørgen Jalland har fått signaler om at han ikke lenger er ønsket i Rubin Kazan. Det kan åpne for retur til Vålerenga. Så langt har ingen i klubben gjort noe fremstøt i følge Aalbu. Jeg sitter med et godt inntrykk av Jalland i … Fortsett å lese «Dagboka mandag 15. januar 2007»

Dagboka mandag. Med en forsiktig og følsom start på uka.

Diverse Jalland
Jørgen Jalland har fått signaler om at han ikke lenger er ønsket i Rubin Kazan. Det kan åpne for retur til Vålerenga. Så langt har ingen i klubben gjort noe fremstøt i følge Aalbu.

Jeg sitter med et godt inntrykk av Jalland i den perioden han var hos oss. Enkelte kamper var riktignok ikke outstanding som det heter på fotballspråket, men det var også i en periode hvor hele laget presterte mildt sagt varierende. På sitt beste var Jalland meget god og hadde helt klart vært et alternativ på midtbanen. Og kanskje han kommer mer til sin rett nå som Myhre har åpnet for «lek og moro»?

Diverse Fredheim Holm
Daniel FH har etter sigende fått tilbud fra utlandet. FC Utlandet er kanskje verdens største fotballklubb. Nesten alle aktive spillere har fått ett eller flere tilbud fra denne klubben og agentene deres er spesielt hissige når kontraktene begynner å gå inn i sluttfasen og det nærmer seg enten lønnsforhandlinger eller forlengelse.

Vi er glad for at Daniel tilsynelatende blir værende enda noen år og ber ham vakkert om han ikke egenhendig kan senke FC Lyn Oslo?

Ronny Frelseren
RONNY KOMMER TIL GRAN CANARIA!
Og jeg kommer til Spanias fastland en gang i juli.

Uansett, Ronny Johnsen er på vei til treningsoppholdet på øya, og dermed tolkes det inn en kontraktsforlengelse i charterturen. Aalbu er positiv og har gode forhåpninger om at vestfoldingen setter sin signatur nederst på kontraktsforslaget. Og det er vi også.

…og nå som Bohinen sin jobb er ledig…vel…kanskje…

RetroVPN
Fra dagboka fredag 18.desember 1998. Vi planla Europatur…

«Vålerenga har fått to tilbud på kampbilletter fra Chelsea: enten en pakke på 1500 billetter, eller en på 3000. Anders Krystad sier til Dagsavisen at det foreløpig ikke er tatt noen avgjørelse på hvilket alternativ klubben vil satse på. – Interessen rundt VIF er stor nå, ikke minst etter trekninga, men Chelsea sier vi må
kunne forsikre dem om at vi fyller opp det antallet billetter vi tildeles. Og vi må foreta grundige undersøkelser før vi bestemmer oss. – Det er ikke bare bare å frakte 3000 folk til London. Det er til enhver tid en million turister i byen, så vi har en stor jobb foran oss med tanke på å sørge for plass til dem som skal over.»

Dæven, for en tur det var!

Vålerenga i dag
«Om vi lurer bronsen fra Lillestrøm så blir hvertfall jeg glad»
– Tom Henning Hovi

Legg igjen en kommentar