Dagboka onsdag 10. januar 2007

Grindheim, Daniel, Ronny, Mourad, Flo, Heisholt og Aalbu. Mennesker som skaper dagens dagbok for deg. Også litt språklig krydder da. Grindheim drar… en gang I Dagbladet i dag får vi enda en sånn Grindheimsak som vi har lest før: Han vil bli stabil igjen, han skryter av Myhre, han vil bli fast på landsen, nå … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 10. januar 2007»

Grindheim, Daniel, Ronny, Mourad, Flo, Heisholt og Aalbu. Mennesker som skaper dagens dagbok for deg. Også litt språklig krydder da.

Grindheim drar… en gang
I Dagbladet i dag får vi enda en sånn Grindheimsak som vi har lest før:
Han vil bli stabil igjen, han skryter av Myhre, han vil bli fast på landsen, nå vil han være i Vålerenga og på sikt vil han ut til utlandet, dit Hæstad har ”banet vei” for andre unge spillere.

Fint om Christian er motivert og i slag. Vi vet han kan, det så vi sist i høst. Men kjedelig artikkel selv om vi setter pris på at Dagbladet skriver om Vålerenga.

Og alltid litt skuffende å lese at Vålerenga bare er et skritt på veien for mange, ikke selve målet slik det er for oss. Sånn er livet, sukk.

Men Daniel blir…. en gang
I VG forteller man om at Daniel Fredheim Holm har fått tilbud fra utlandet og at han vet han scorer for få mål. Men han vil bli i Vålerenga nå, derfor skriver han nok på ny kontrakt i vinter, sier han. Da i en definert rolle som spiss – som han ønsker.

Ikke dritspennende artikkel, men vi finner i alle fall Daniels ikke så rå statistikk i Vålerenga, samt at det er interessant å høre at spillerne tydligvis får tydligere roller under
Myhre. For som Grindheim i Blabla skryter også Daniel av Myhre, og sier at det er mer moro med fotballen nå.

(Og alltid litt skuffende å lese at Vålerenga bare er et skritt på veien for mange, ikke selve målet slik det er for oss. Sånn er livet, sukk.)

Moro ja
Vel, det er det gutta har på Gran Can. Der nede går det riktig så bra skal vi tro Vålerengas offisielle nettsider, der særlig de yngre visstnok imponerer:

”Dagens trening viste at spillerne har gjort hjemmeleksen sin i ferien. De viste at de hadde lyst til å starte 2007-sesongen på en skikkelig måte og trykte til fra dag en” sier Aabrekk til de offisielle sidene. Gladmeldingen ellers er at nevnte Daniel og enda viktigere: Arni Gautur Arason er med og trener igjen. Les resten på klubbens sider.

George Mourad
Ifølge Aftonbladet og IFK spiss Mourads agent har Vålerenga lagt inn bud på 4 mill for spilleren. ”Har du røyka sokka?” er kommentaren til Aalbu til Nettavisen, slik vi tolker det. Han avviser kategorisk noe bud fra oss, nemlig. Og det skjønner vi godt. Dersom vi har råd til en spiller eller to virker det bingobongo å kjøpe en spiss for 4 mill. Vi snakker nok om et forhandlingstriks fra planetens mest ærlige mennesker ved siden av advokater: fotballagenter. Forresten, de er vel ofte advokater og.

Ronny
…blir nok i Vålerenga, håper Aalbu i VIF-TV. Det er ikke kaos, sier Aalbu. Ronnys agent Hauge har ingen kommentar. Og Dagbladet mener det er noen uavklarte ting.

Ronny er god, og jeg vil gjerne ha han et år til. Men det er på tide med avgjørelser, og dette begynner å lukte litt Steffen av det, selv om Aalbu sier at det ikke er økonomiske problemer. Ikke misbruk tilliten du har, kjære Rohnny.

Ha det, Tore Andre
Han gir seg, og vi sa kanskje ikke godt nok takk. Det var i alle fall topp å se han borte mot Stabæk i fjor, førstemålet var verdt inngangspengene x 10 (sto på langsida, for ordens skyld).

Når det gjelder avgangen ellers gir vi ordet til Erik Heisholt, reklamemann som har sitt forhold til Vålerenga og Leeds, med noen sitater fra en kommentar han hadde i Dagbladet nylig i forhold til Flos klubbskifte:

”Jeg skulle ønske jeg automatisk så den deilige, sikre midten av tabellen i The Championship bare jeg hørte ryktene om Flo for noen dager siden. Men jeg reagerte som jeg gjorde da han signerte for Vålerenga. Med halvåpen munn og flakkende blikk. Ledsaget av et bittelite stikk med dårlig samvittighet. For Flo er jo så trivelig der han ser ned på styltene sine og skifter vekt fra fot til fot når han svarer på vriene spørsmål fra pressen. Og så var han jo så innmari god før pipestilkene hans fikk for mye juling. Han kurerte meg egenhendig for en lei sommerinfluensa, der jeg satt og skalv på tribunen en sommerkveld i Marseille i 1998, da han først dro bort en brasilianer, og så selv ble dratt ned litt senere. Tore Andre Flo skal man jo bare like.”

VPN takker Tore Andre for sin innsats, men vi takker han kanskje mest av alt for at han aldri syter eller klager. Det er en egenskap som altfor mange av dagens fotballspillere er totalt blotta for. Og for Heisholts, Rekdals og Flos egen skyld håper vi Tore Andre slår grusomt tilbake i Leeds.

VPN
Nevnte Heisholt samarbeidet med oss i VPN da vi laget den infamøse logosaken som fyrte opp Dagbladet og landets (litt mer enkelt utstyrte) fotballsupportere. (les: bønder). Erik har lovet å bidra med litt tekst og sånn her på VPN – som en slags gjesteskribent. Det blir trivelig, det.

I tillegg har vi en skikkelig sliter på trappene, en kar som skal lage treningsrapporter og sånn, kanskje allerede fra når gutta er tilbake fra Sydenlandet. Vi håper det vil bli et viktig tilfang til det VPN tilbyr sine lesere.

Og vi håper å ha enda mer på trappene. Kanskje VPN kan bli bedre og?
Kremt.

Noe virkelig annet
fra Arsenikktårnet av Anne B. Ragde:

”Han kysset henne for å slippe å svare; kysset rett inn i melkemunnen hennes, trakk hårstrå mellom fingrene og løftet på skjørtet hennes for å se på det lille spurvehullet, den lille muslingen som beveget som små bølger, som vann i solgangsbris, i farger som lignet rosenblader foldet rundt en mørkere kjerne, til og med vakrere enn de ekte, med blomsterstøv som smakte av sukker.”

Spurvehull, muslinger og blomsterstøv? Ari Behn, eat you heart out!

Legg igjen en kommentar