Dagboka mandag 8. januar 2007

Vi snakker i kabler om kabaler. Om klubb, Myhre, Aalbu, klansstyre, spillerfond, Aamodt osv. En helt grei Dagbok som tar litt, men ikke mye av tiden din. Hilsen samarbeidsorganet i VPN Kabalen har gått opp Du har nok fått det med det, men nå har altså Vålerenga endelig en bekreftet hovedtrener. ”Vi har kommet til … Fortsett å lese «Dagboka mandag 8. januar 2007»

Vi snakker i kabler om kabaler. Om klubb, Myhre, Aalbu, klansstyre, spillerfond, Aamodt osv. En helt grei Dagbok som tar litt, men ikke mye av tiden din.
Hilsen samarbeidsorganet i VPN

Kabalen har gått opp
Du har nok fått det med det, men nå har altså Vålerenga endelig en bekreftet hovedtrener. ”Vi har kommet til enighet med Petter Myhre, og har undertegnet en avtale som går ut 2009-sesongen”, sier SuperMusa, mannen som leder samarbeidsorganet i Vålerenga. (Samarbeidsorganet betyr loffen til en schizofren; man må være to om det for å få den inn.)

For øvrig finner man i dag på de offisielle sidene vanlige uttalelser om at man ikke har så mye å gå på, men man kikker litt rundt omkring etter spillere også.
Aalbu vil kommunisere åpent, men kan ikke si så mye nå. Med andre ord: hørt det før, og det er greit så lenge det leder til kupp på spillermarkedet.

Og for de som lurte: Lyn får ikke kjøpe Wæhler. Les hele intervjuet med Aalbu på de offisielle sidene.

VPN konstaterer at Vålerengas ledelse er komplett. Og vi har nesten et helt fotball-lag også. Helt sjef!

Klanens egen kabal
Klanen, som lenge har venta på at klubben skulle komme i orden, må nå feie for sin egen Vålerengaprydede dør. Dvs det skal velges nye styrer og sånn. Dermed har vi følgende melding fra den søkende valgkomiteen:

”Valgkomiten til Klanen har allerede startet sitt arbeidet fram mot årsmøtet. Men kjenner du kanskje noen som kan yte en innsats? Da sender man e-post til valg att klanen dott no, med litt opplysninger om personen og gjerne noen referanser. Så tar vi kontakt så fort som mulig.”

Det blir kanskje ingen klansdirektør, men sikkert et styre som er helt sjef.

Kabaler legges i spillerfondet og?
Årsmøtet i spillerfondet er blitt utsatt til onsdag 7. februar. Det skyldes sikkert ikke kabellegging.

Kjetil Andre Aamodt
Alpinesset legger opp. Vålerengarelasjon? Han er Vålerengasupporter fra sørøst-Oslo som til og med har skata med folk i VPNredaksjonen back in the days.

Derfor gratulerer Dagboka Kjetil med avslutningen av en fantastisk karriere. En fin fyr som ikke ser ut som eller oppfører seg som en sykelig (selvopptatt) idrettstjerne. Og lykke til videre!

Særlig!
Noe helt annet, men i mangel av annet å le av i dag tar vi med dette:

I dagens VG snakker Steffen Iversen ut (igjen!). Det var aldri meningen at han skulle til noe annet sted enn Genk, sier han….unnskyld, vi mener RBK.
Hele greia med Genk var medieskapt, og han brukte bare litt tid på å få alt på plass. Genk var ikke et middel for å presse Brathseth og Skutle, nei.

Dette hørtes kjent ut, selv om vi vet at Steffen setter klubben sin foran alt andre, og er klar på at lojalitet – det er en viktig egenskap. Klubbho….eh…spiller – det er det han er.

Vålerenga i dag
Legg en kabel. Eller en kabal. Eller spis en kebab, legg en kabal og deretter en kabel.

Legg igjen en kommentar