Dagboka fredag 5.januar 2007

Årets første fredag og årets første helg avslutter Vålerengaspillerenes ferie og peker mot sesongstart. Allerede mandag morgen er det på jobb for gutta, da skal de alle være på plass på Gran Canaria. Sesongstart Dødperiodene i norsk fotball blir kortere og kortere. Fra og med neste uke er vi igang med sesongen 2007, en sesong … Fortsett å lese «Dagboka fredag 5.januar 2007»

Årets første fredag og årets første helg avslutter Vålerengaspillerenes ferie og peker mot sesongstart. Allerede mandag morgen er det på jobb for gutta, da skal de alle være på plass på Gran Canaria.

Sesongstart

Dødperiodene i norsk fotball blir kortere og kortere. Fra og med neste uke er vi igang med sesongen 2007, en sesong som forhåpentligvis ikke er slutt før et stykke ut i desember en gang. Godt da å vite at Vålerenga faktisk kommer til å være utstyrt med en hovedtrener. I følge Tips skal Myhre endelig ha blitt enig med klubben og underskrevet kontrakt med klubben.

Petter Myhre og Vålerenga brukte lang tid før de ble enige om kontrakten som skal gjøre Petter Myhre til hovedtrener i klubben de neste tre årene.
– Nå er vi enige om alt, bekrefter Myhre til Tips. Enkelt og greit.

Myhre uttaler seg også til vif.no om den kommende treningsleieren og da i noe mer ordrike vendinger, men det er antagelig morsommere å snakke om selve jobben enn om egen lønn og egne betingelser.

– Den første uka er for å komme i gang. Alle har muligheten til å ta med seg sin bedre halvdel og eventuelle barn nedover den første uka. Da skal vi bli litt kjent, og vi nøyer oss med en trening om dagen. Vi må ha vett på å komme litt smått i gang med fotballbevegelsene igjen, og ikke starte for hardt i forhold til muskulatur og slike ting, forklarer Petter Myhre til vif.no.

Den offiselle sidene melder også at det blir to treningskamper i perioden like etter at laget kommer hjem fra to-ukers oppholdet: Sandefjord er motstander 27. januar mens kampen mot Lyn er 3. februar.

Deretter er det La Manga og så kvartfinale i RL rundt 1. mars. Myhre sier videre at laget virker mindre slitne i år enn det det var på tilsvarende tid i fjor.

Med andre ord, det er ingen grunn til å henge med hodet på vei inn i årets første helg.

Til Godset?

Forøvrig melder Drammens Tidende at SIF er i dialog med Vålerenga om å hente inn juniorkeeperen Adam Larsen.

Legg igjen en kommentar