Dagboka torsdag 4.januar 2007

Dagbokskribenten sitter akkurat nå klemt fast mellom mange andre på et møte i København, men frykt ikke, han tror han greier å late som om han skjønner dansk, nikker seg enig i det ene og det andre samtidig som dagboka blir komponert og kolportert. I dag: det som kunne blitt og det det definitivt ikke … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4.januar 2007»

Dagbokskribenten sitter akkurat nå klemt fast mellom mange andre på et møte i København, men frykt ikke, han tror han greier å late som om han skjønner dansk, nikker seg enig i det ene og det andre samtidig som dagboka blir komponert og kolportert. I dag: det som kunne blitt og det det definitivt ikke blir.

Det det ikke blir

Tore Andre Flo og Leeds ble visst enig om betingelsene for spill ut sesongen i går. Underskrift (og legesjekk?) mangler fortsatt, men vi kan nok med dette definitivt si farvel til Tore Andre Flo som Vålerengaspiller – dersom det fortsatt finnes folk der ute som ikke allerede hadde gjort nettopd det.

– De (Leeds) har solgt tre spillere i dag og hentet to, inkludert Tore. Så de har mer enn nok å gjøre. Men jeg gjetter at det går i orden i kveld, forteller Gunnar Martin Kjenner til VG Nett.

Det det kunne blitt

På sin side melder Nettavisen/TV2 at Knut Torbjørn Eggen var på Vålerengas liste over potensielle trenere i sommer.

– Det stemmer at jeg var på lista deres ja, og det er jo smigrende. Det var imidlertid ikke på noe tidspunkt noen form for forhandlinger, sier Eggen til nettstedet.

Så vet vi det og.

Kryssklipp

Og mens vi er inne på TV2….

Bergensere med plakater på magen som tigger om sesongkort? Vel kanskje ikke helt. Det som ble presentert i den retning i går var nok en journalistisk metode som visst nok kalles kryssklipp: der fikk bilder av folk som gjerne ville ha billetter til fjorårets andre «seriefinale», den mellom Brann og RBK, lov til å illustrere mangelen på sesongkort i Bergen. Med andre ord, full krise er det ikke.

Men ikke for det, vi skulle gjerne sett at Vålerenga hadde solgte en god del fler sesongkort.

Legg igjen en kommentar