Dagboka tirsdag 2.januar 2007

Godt nytt år til alle våre lesere. VPN er i en slags vinterdvale, og regner med å være der noen uker til, men dagbok det skal vi levere, det være seg med eller uten nyheter. Godt nytt år! Sånn, så var vi ferdige med det gamle. Litt sånn småfornøyd må vi vel kunne unne oss … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 2.januar 2007»

Godt nytt år til alle våre lesere. VPN er i en slags vinterdvale, og regner med å være der noen uker til, men dagbok det skal vi levere, det være seg med eller uten nyheter.

Godt nytt år!

Sånn, så var vi ferdige med det gamle. Litt sånn småfornøyd må vi vel kunne unne oss å være, selv om skuffelsen var til å ta og føle på etter at Vålerenga mislyktes i CL-kvalik og så ut til å snuble stygt i serien. Siste halvdel av sesongen, med seire på så godt som alle bauger og kanter, bronsemedalje og gruppeseier og kvartfinale i RL, var en fryd å skue. Nå er det fortsatt ferie en ukes tid – men lørdag skal gutta ombord i flyet retning Kanariøyene og fra og med mandag 8. januar er det fullt treningsprogram. Først to uker der i syden, deretter innendørs i Vallhall. La Manga og RL kvartfinale vinker i det fjerne.

Vi regner med at Petter Myhre tar det pent i begynnelsen, vi vil helst slippe fjorårets vårs skadehelvete (det hadde neppe noe med overtrening tidlig i sesongen å gjøre, men allikevel), men to uker på Kanarieøyene høres ikke akkurat ut som noen helvetesleir. Vi skal ta det pent i begynnelse her i VPN-redaksjonen også og satser på å være fit to fight i løpet av et par ukers tid. Uten at det betyr annet enn at vi tror at nyheter fra den norske serien kommer til å være forsvinnende få.

I engelsk serie derimot, der skjer det svært spennende ting. Ikke minst i nærheten av bunnen i «The Championship» eller hva det nå heter i år.

Flo til Leeds?

Firdaposten viderebringer en nyhet fra velrenommerte News of the World at «…denne gongen Leeds-sjef Dennis Wise som skal ha lyst på signaturen til Flo. Grunnen er at dei to var lagkameratar i tida i Chelsea».

– Det ser for meg ut som det vipper den veien at Flo spiller i England neste sesong. Men jeg kan ikke si noe om hvilke klubber nå, sier Gunnar Martin Kjenner til VG som viderebringer Firdapostens viderebringelse av News of the Worlds oppslag.

Shopping i Drammen var tydeligvis ikke så veldig fristende for Fru Flo.

Legg igjen en kommentar