Glem tarifflønn og feriepenger

Vi i VPN ønsker å fornye oss og vil derfor knytte til oss deg som finner glede i å skrive for medsupportere. Du får ikke betalt, men av og til vanker det ros, om ikke annet så internt på VPN. Den vi i første rekke ønsker å knytte til oss, må ha anledning til å … Fortsett å lese «Glem tarifflønn og feriepenger»

Vi i VPN ønsker å fornye oss og vil derfor knytte til oss deg som finner glede i å skrive for medsupportere.

Du får ikke betalt, men av og til vanker det ros, om ikke annet så internt på VPN.

Den vi i første rekke ønsker å knytte til oss, må ha anledning til å skrive rapporter fra +2 treninger i måneden. Du vil naturligvis være velkommen til å bidra ytterligere med annet redaksjonelt stoff.

Dersom du ikke har anledning til å følge treninger, men allikevel ønsker å bidra, ber vi deg ta kontakt med oss å signalisere hva du kan bidra med. For begge ”stillingene” ønskes det at du kort beskriver deg selv og at du skriver en slags kortfattet prøveartikkel hvor du beskriver ditt forhold til Vålerenga, under overskriften ”Mitt Vålerenga”.
Du sender inn personalia og prøveartikkelen til info ATT vpn dott no

VPN forbeholder seg retten til vederlagsfritt å publisere artiklene som kommer inn på vpn.no

Viggo H.

Legg igjen en kommentar