Ukens historiske: – Jeg måtte bare avkjølen

Ukens historiske har hatt sommerferie, men er nå tilbake med en av de mest velkjente historiene fra bohemtida. Vålerenga – Fredrikstad 4-1 i 1965 Tre headinger foran mål gikk i nota. Men historien som det fortsatt snakkes om skjedde etter en halvtimes spill. Henger´n dundrer til en ball fra over 20 meter som borrer seg … Fortsett å lese «Ukens historiske: – Jeg måtte bare avkjølen»

Ukens historiske har hatt sommerferie, men er nå tilbake med en av de mest velkjente historiene fra bohemtida.

Vålerenga – Fredrikstad 4-1 i 1965

Tre headinger foran mål gikk i nota. Men historien som det fortsatt snakkes om skjedde etter en halvtimes spill. Henger´n dundrer til en ball fra over 20 meter som borrer seg helt opp i krysset. Han konstaterer at ballen går inn, så setter han full fart mot sidelinja ved Store Stå der det står ei vannbøtte.

Han putta høyrebeinet ned i bøtta og ropte til Store Stå: – Jeg må bare avkjøle´n!

Det var nummeret før tribunen datt ned.

I denne spalten har Jarle Teigøy bearbeidet småhistorier/stoff som er fra medlemsbladet Vålerenggutten i perioden 1922-1990, gamle styreprotokoller eller fra VIF-boka «Fra Sotahjørnet til bohemen».

Legg igjen en kommentar