VIFTV på lufta – skikkelig

VPN tok en kort prat med noen svært så stressede karer i VIF-TV, halvtimen før de er på lufta med den nye siten der vi skal finne masse godsaker om Vålerenga. Hva skjer med VIF TV? – Vi lanserer egen nettside: viftv.no Her skal vi samle alt av video som blir produsert fremover. Nyheter, profiler, … Fortsett å lese «VIFTV på lufta – skikkelig»

VPN tok en kort prat med noen svært så stressede karer i VIF-TV, halvtimen før de er på lufta med den nye siten der vi skal finne masse godsaker om Vålerenga.

Hva skjer med VIF TV?
– Vi lanserer egen nettside: viftv.no Her skal vi samle alt av video som blir produsert fremover. Nyheter, profiler, supportervideo, tifovideo osv. Det medfører at vi fjerner alt videomateriale fra vif.no som det ligger idag. Vi er en egen redaksjon som skal jobbe selvstendig og uavhengig av klubben, selv om vi selvfølgelig er avhengig av et tett samarbeid for å få «eksklusivt» tilgang på f.eks spillerkjøp osv.

Hva med negativ publisitet da?

– Skjer det «kjipe» eller negative ting i VIF vil vi lage saker på det og. Hvis vi mener det er riktig.

Du nevnte noe om innholdet, kan du fortelle litt mer detaljer?

– Det viktigste er at vi før hver hjemmekamp skal produsere et magasin fra Ullevaal stadion med Kjersti Antonsen som programleder. Hun vil bruke Arild Rønsen som medhjelper når de har gjester i studio. Programmet kan sees 3 timer før kampstart – dvs kl 1700 på søndag. Gjestene i dag er Lars Bohinen og Einar Gelius. I tillegg blir det ferdige innslag som for eksempel et portrett av Arni. Programmet kan man se direkte, eller man klikker seg inn senere og ser det når det passer.

Blir dere klare da?

– Vi jobber på spreng med å rekke alt det tekniske, men vi har jo trua på at alt skal gå bra. Det jobbes forøvrig med at dette magasinet, som ennå ikke har noe eget navn, skal vises på storskjerm på Bohemen.

Hvem eier VIF TV?

– VIF TV er et prosjekt som eies av CIK Media og Klubben

Inntekter dere genererer går til?

– Inntekter går til å drifte prosjektet (produksjon, lønn osv) Foreløpig er det ikke mye inntekter å snakke om, men vi håper jo å få inn reklameinnekter etterhvert.

Hva er deres forhold til FXT.no og bilderettigheter da?

– Eneste forhold til FXT er at vi har tilgang på bildemateriale gjennom klubben. Vi har en 24 timers grense for publisering av kampbilder.

VPN ønsker VIFTV lykke til og håper vi ser dem live om litt mindre enn en halvtime.
Du finner dem via klubbens sider www.vif-fotball.no og på www.viftv.no.

Legg igjen en kommentar