– I går var vi rett og slett utsolgt. Lars Stensby om tilskuertallet på Vålerenga – RBK

I kampen mot RBK var det faktisk folk som ikke kom inn på stadion. VPN fikk iallefall tilbakemeldinger av denne sorten: «Sto lenge i kø i går helt til det ble opplyst at alt var utsolgt.» Hvor fullt var det egentlig? Vi spurte arrangementssjef Lars Stensby: Som vi skjønner var det «bare» 20703 som var … Fortsett å lese «– I går var vi rett og slett utsolgt. Lars Stensby om tilskuertallet på Vålerenga – RBK»

I kampen mot RBK var det faktisk folk som ikke kom inn på stadion. VPN fikk iallefall tilbakemeldinger av denne sorten: «Sto lenge i kø i går helt til det ble opplyst at alt var utsolgt.» Hvor fullt var det egentlig? Vi spurte arrangementssjef Lars Stensby:

Som vi skjønner var det «bare» 20703 som var inne, dermed skulle det vært plass til flere? Hva skjedde?

– Totalt på Ullevaal har vi ca 22.000 billetter for salg. Vi er nødt til å holde av plasser til de som har sesongkort. Kommer ikke disse, vil plassen altså stå tom. Dette er nok grunnen til at mange som så kampen på tv i går reagerte på de ledige plassene som kom frem der.
En annen sak som førte til at tilskuertallet ikke kom høyere enn 20.700 er at det på feltet til RBK (nedre VG) ikke ble solgt full kvote (2200), men bare 1500 og at differansen da kommer til fratrekk på total kapasitet. Her ser vi at vi kan bli flinkere til å dele av etter hvert som salget av bortebilletter går, slik at uavhengige kan bruke de resterende plassene.

– Nå er det også slik at vårt publikum på enkelte felt har en tendens til å trekke sammen mot midten og stå trangere enn det som er tiltenkt, og da får man også den effekten at det ser ledig ut på kantene. For å komme opp på full effekt når det gjelder tilskuerantallet så er vi avhengig av at UBC delen også er fullt besøkt. I går var det 1480 besøkende her. Hvor det normalt er en kapasitet på ca 1700.

– I går var vi rett og slett utsolgt med de disposisjoner vi hadde gjort på forhånd, men med et litt annet bilde rent visuelt og tilskuermessig sett, sier Stensby til VPN.

En kommentar til «– I går var vi rett og slett utsolgt. Lars Stensby om tilskuertallet på Vålerenga – RBK»

Legg igjen en kommentar