VPN tipper tabellen

Vi har samlet sammen tipsene til 14 personer i VPN-redaksjonen, slått de sammen, og noe overraskende kommet frem til at Vålerenga blir seriemestere 2006. Til tross for sitt stempel som gamle grinebitere, har altså VPN troa på at Vålerenga blir seriemestere. Men, ikke alle er like optimistiske. Av de 14 som tippet hadde halvparten Vålerenga … Fortsett å lese «VPN tipper tabellen»

Vi har samlet sammen tipsene til 14 personer i VPN-redaksjonen, slått de sammen, og noe overraskende kommet frem til at Vålerenga blir seriemestere 2006.

Til tross for sitt stempel som gamle grinebitere, har altså VPN troa på at Vålerenga blir seriemestere. Men, ikke alle er like optimistiske.

Av de 14 som tippet hadde halvparten Vålerenga på topp. Seks stykker hadde Rosenborg øverst, mens en finurlig sjel plasserte Lyn øverst. RBK tok andreplassen så vidt foran Lillestrøm. LSK var faktisk et av de mest stabile lagene. Med ett unntak hadde alle LSK på topp tre.

Skal vi spå VPN-redaksjonen vil Viking, Lyn og Brann og Start ta de neste plassene, mens det blir jevnt mellom Stabæk, FFK og Tromsø om hvem som havner øverst på nedre halvdel. VPN mener også at kvalikplassen kommer til å gå enten til Odd Grenland eller Molde, mens det er sikkert som banken at Ham-Kam og Sandefjord rykker rett ned. Samtlige hadde Sandefjord på direkte nedrykksplass.

Her er VPNs tabelltips 2006:
1. Vålerenga
2. Rosenborg
3. Lillestrøm
4. Viking
5. Lyn
6. Brann
7. Start
8. Stabæk
9. Fredrikstad
10. Tromsø
11. Molde
12. Odd Grenland
13. Ham-Kam
14. Sandefjord

Legg igjen en kommentar