Amund Skiri – akkurat nå

I en forhåpentligvis regelmessig affære har VPN snakket med Amund Skiri. Litt om skaden og forventningene til seriestarten får du her: Hvordan går det med skaden, Amund? – Det blir stadig bedre. Nå ser det ut som om vi har «knekt koden» med årsaken til den. Jeg håper å være tilbake om et par ukers … Fortsett å lese «Amund Skiri – akkurat nå»

I en forhåpentligvis regelmessig affære har VPN snakket med Amund Skiri. Litt om skaden og forventningene til seriestarten får du her:

Hvordan går det med skaden, Amund?
– Det blir stadig bedre. Nå ser det ut som om vi har «knekt koden» med årsaken til den. Jeg håper å være tilbake om et par ukers tid.

Det har vært et langt opphold?
– Sukk, ja. Siden serieslutt faktisk. Jeg har vært med på noen treninger bare for å «være med», men det skal bli godt å være med for fullt. Spesielt i lys av den voldsomme skadesituasjonen i troppen. Laget kommer alltids i gjenge, men det har vært mange skader nå. Det er utrolig viktig å være klare til de første kampene.

Det er viktig å komme godt igang?
– Absolutt. De første kampene er bare så viktige for å gi laget en god start på sesongen.

Ærlig talt, man sier da ikke at kampene i midten av sesongen eller på slutten er uviktige heller? Dette er jo en klassisk fotballfloskel?
– Hehe, sant nok. Men det er jo sant. Alle kampene er like viktige, men det ER spesielt viktig med en god start. Også er det utrolig bra om det er mange kamper akkurat når laget er i form, så man får sanket mange poeng da.

Jammen, hvis du måtte velge: ville du tape de tre første eller de tre siste kampene i sesongen?
(Amund ler igjen)
– Hmmm…det må vel bli de tre siste det, faktisk. Vi vant jo seriegull ifjor med svake resultater på slutten. Men da tapte vi den første kampen og?

Ok, da er det gulloppskriften: tap i første, og de tre siste. Noe helt annet: Hva savner du mest fra Aalesund?
– Kunne sagt fisketurer, men det er ikke sant. Jeg savner vennene mine mest, selvfølgelig.

VPN håper også fremover å bringe mer eller mindre faste bidrag fra den godeste Skiri. Så det ikke bare handler om Freddy i media ;-).
Følg med, a.

Legg igjen en kommentar