GAIS – Vålerenga 2-1 (2-0)

Treningskamp 22.03.2006 – Nya Ullevi – 456 tilskuere Bare to og en halv uke før seriestart har Vålerenga fortsatt vansker med å stille lag. Onsdag ble det tap for GAIS i Allan Jepsens debutkamp. Vålerenga manglet i grunn et helt lag da de 11 utvalgte løp ut på Nya Ullevi i Göteborg. Motstander var GAIS … Fortsett å lese «GAIS – Vålerenga 2-1 (2-0)»

Treningskamp 22.03.2006 – Nya Ullevi – 456 tilskuere
Bare to og en halv uke før seriestart har Vålerenga fortsatt vansker med å stille lag. Onsdag ble det tap for GAIS i Allan Jepsens debutkamp.

Vålerenga manglet i grunn et helt lag da de 11 utvalgte løp ut på Nya Ullevi i Göteborg. Motstander var GAIS som endte på tredjeplass i Superettan sist sesong, men som likevel klarte å rykke opp til Allsvenskan.
Tore André Flos ventede comeback etter skade ble utsatt da stryningen klarte å pådra seg en liten strekkskade under oppvarmingen. I stedet ble Amin Nouri sendt opp på spissplassen. Unggutten har tidligere i år startet for Vålerengas A-lag på venstrebacken…

Vålerenga fikk etter rapportene knapt nok låne ballen i første omgang, og lå også under 2-0 etter de første 45. Svenskene kom seg gjennom på venstresiden og et hardt innlegg ble slått foran Vålerengas mål. Øyvind Bolthof kastet seg ut og slo ballen i James Keene. Svensken behøvde ikke gjøre annet enn å se ballen gå i bue i mål. 2-0 kom etter at Ronny Johnsen la ned en svenske innafor 16-meteren, og Johann Gudmundsson satte enkelt inn straffa.

Vålerengas første halvsjanse kom åtte minutter ut i andre omgang. Et frispark ble slått inn i feltet, men headingen gikk like utenfor. Men Vålerenga skulle score i kampen, og det skulle bli Muhammed Fellah som fikk æren av å sette ballen i mål. Et innlegg fra høyre ble stusset bakover til en umarkert Fellah som på bakre stolpe klinte ballen i nettmaskene.

Men noe nærmere enn dette kom aldri Vålerenga, mens svenskene hadde blant annet et skudd på innsiden av krysstolpen.

Vålerenga tapte svært fortjent, og 2-1 skal ifølge rapportene være flatterende. Spesielt førsteomgangen til de regjerende seriemesterne var horribel.

Vålerenga:

Øyvind Bolthof
Storbæk (Hovi fra 45.) Mabizela (Muri fra 20.) Johnsen (Grindheim fra 45.) Jepsen
Holm Strømnes
Fellus Hoseth Azuna (Fellah fra 45.)
Nouri

Mål:

1-0 James Keene 6 min.
2-0 Gudmundsson (str) 16 min.
1-2 Mohammed Fellah 69 min.

Legg igjen en kommentar