Journalistene svarer om serieinnspurten

Nok en gang har VPN spurt fotballjournalistene om deres syn på det de holder på med. Svarene har ikke latt vente på seg. Noen svarer på det vi spør om, andre svarer som forventet. Altså de svarer ikke på det de blir spurt om, men de svarer likevel… Vi stilte følgende spørsmål til et godt … Fortsett å lese «Journalistene svarer om serieinnspurten»

Nok en gang har VPN spurt fotballjournalistene om deres syn på det de holder på med. Svarene har ikke latt vente på seg. Noen svarer på det vi spør om, andre svarer som forventet. Altså de svarer ikke på det de blir spurt om, men de svarer likevel…

Vi stilte følgende spørsmål til et godt utvalg av landets sportsjournalister. Vi ville ha svar på følgende fem sprørsmål:

1: Hvem blir seriemester av de lagene som har muligheten til det?

2: Hvem er din personlige favoritt til seriegull og hvorfor?

3: Hvilke lag kommer til Royal League?

4: Hvilke lag rykker ned, og hvem må ut i kvalik?

5: Hvordan går det med Vålerenga i de tre siste kampene?

Bertil Valderhaug – Aftenposten

1: Start, Vålerenga og Lyn er de eneste lagene som etter mitt syn kan ta gull. Jeg er sannelig ikke sikker, men mitt tips heller i retning av Start. De har det letteste programmet igjen. Skulle imidlertid både Start og Vålerenga snuble med et tap og en uavgjort hver i innspurten, kan Lyn med tre seiere bli mester. Det er bare å ta frem valium. Dette blir spennende!

2: Jeg har ikke noen andre personlige favoritter enn 3. divisjonslaget Skarbøvik i Ålesund og Tottenham i England. Det beste laget tar gull. Og det er det som troner øverst etter siste serierunde.

3: Start, Vålerenga, Lyn og Viking.

4: Aalesund og Fredrikstad. Bodø/Glimt må ut i kvalik.

5: Uavgjort mot Viking søndag, tap mot et revansjesugent Rosenborg hjemme i nest siste og seier borte mot Odd i siste omgang.

Morten Stokstad – VG

1: Jeg hater folk som snur kappa etter vinden. Derfor står jeg på det jeg har sagt i hele år – inntil det motsatte er bevist: At Vålerenga blir seriemester. Selv om Start har spilt den beste fotballen og ser sterkest ut.

2: Vålerenga. Vi i VG fikk masse kjeft for at vi ikke tippet Rosenborg som seriemester, men Vålerenga har rett og slett de beste spillerne og den beste stallen. Så gjenstår det å se om de har det beste laget i 2005.

3: Vålerenga, Start, Lyn og Viking.

4: Aalesund og Fredrikstad ned. Glimt til kvalik.

5: Jeg er helt sikker på at Vålerenga slår Odd i Skien. Tipper uavgjort mot Viking og Rosenborg. Så spørs det om det er nok til seriegull…

Espen Graff – NRK

1: Start blir seriemester.

2: Har i utgangspunktet ingen personlig favoritt, men tror altså på Start.
Start har enklere motstandere og har (litt avhengig av landslagspausen)
i utgangspunktet bedre flyt.

3: De som topper nå: Start, Vålerenga, Lyn og LSK.

4: Glimt og Aalesund rykker ned, FFK må ut i kvalik.

5: Vålerenga spiller uavgjort i Stavanger og hjemme mot Rosenborg.
I siste runde i Skien blir det seier, men dessverre ikke gull.

Flere svar kommer garantert!

Legg igjen en kommentar