Nå haster det!

Da Sjappa stengte tirsdag var det bare i overkant av 1.400 billetter igjen til Vålerenga – Rosenborg. Alt du trenger å vite om hvor du skaffer billetter kan du lese i denne saken. Vi gjør også oppmerksom på at vi har en viktig bortekamp mot Viking, og informasjon om denne kampen får du også av … Fortsett å lese «Nå haster det!»

Da Sjappa stengte tirsdag var det bare i overkant av 1.400 billetter igjen til Vålerenga – Rosenborg. Alt du trenger å vite om hvor du skaffer billetter kan du lese i denne saken. Vi gjør også oppmerksom på at vi har en viktig bortekamp mot Viking, og informasjon om denne kampen får du også av VPN.

Viking – Vålerenga
Vi har fått 1.000 billetter til Vålerengas tredje siste seriekamp for året – en kamp som man kan se på så en smule viktig. Per mandag var det bare solgt 450 billetter av disse. Dersom ikke flere kjøper billetter de neste par dagene, vil Vålerenga bli tvunget til å sende en stor del av disse tilbake til de trauste siddisene. Skal du reise på én bortetur i år, bør valget være enkelt: Dra til Stavanger, og se deres flotte stadion.
Her finner du mer informasjon om turer til Stavanger.

Vålerenga – Rosenborg
Det er solgt 23.188 billetter til denne kampen, og det er kun 1.477 billetter igjen for åpent salg. Det er få billetter igjen i VG-svingens øvre del, og disse selges kun i Sjappa. Resten av billettene er fordelt på Postbanken Øvre (over Vestbredden), samt på Hafslund-tribunens øvre og nedre del. Disse billettene kan kjøpes i Sjappa eller på Narvesen.
Denne kampen blir utsolgt, og mest sannsynlig skjer dette onsdag eller torsdag. Dersom du vil oppleve Vålerengas siste hjemmekamp i serien, og fortsatt ikke har kjøpt billett, haster det nå veldig.

Restbilletter
Historien tilsier at det vil bli billetter som kommer i retur fra personer som likevel ikke har mulighet til å dra på kampen. I tillegg tilbyr Sjappa å kjøpe sesongkort til personer som ikke kan dra for 100 kroner. Disse billettene blir lagt ut for salg torsdagen før kampen. Det kan være snakk om 10 billetter, det kan være snakk om 200. Dette tallet blir offentliggjort på klanen.no, vif.no og naturligvis også på vpn.no onsdag kveld.

VPN vil oppfordre alle som har billett til kampen som de ikke får brukt om å gi bort/selge denne ( maksimalt for pålydende) og alle som har et sesongkort de ikke får benytta om å selge det til Sjappa, slik at vi kan sette tilskuerrekord. I motsetning til på landet teller Vålerenga kun antall personer som går gjennom portene når tilskuertallet skal oppgis, og derfor er det viktig å få alle med billett på kampen.
Les mer om hvordan du kan selge sesongkortet ditt her.

Legg igjen en kommentar