Derbydag -2

2 dager igjen. Klubber som holder kjeft, men supportere som ikke gjør det. Et salig rot i Lyn, endelig orden på Vålerenga? Stram pung 54 og en halv time før det braker løs. Bare 2 dager igjen. Og det ser ut til at de som er mest sultne på derbyet er vi som står på … Fortsett å lese «Derbydag -2»

2 dager igjen. Klubber som holder kjeft, men supportere som ikke gjør det. Et salig rot i Lyn, endelig orden på Vålerenga? Stram pung 54 og en halv time før det braker løs.

Bare 2 dager igjen. Og det ser ut til at de som er mest sultne på derbyet er vi som står på tribunen, og da i størst grad vi som skal dø for Vålerenga.

På Lyn sine sider forteller de oss at deres annen-keeper fra Portugal skal leies ut til Tønsberg. Og at de har signa en langtidsavtale med Event Travel. Men hva med gullkamp og byderby da, FC lyn med småbokstaver OSLO? Ikke oppe for det, eller? Tilgjengjeld er det bare marginalt bedre på Vålerengas sider. Der får vi vite at det er solgt 13752 billetter til kampen. Men omtrent ingenting mer enn det. Vi legger godsiden til og regner med mer, siden Lasse og www.vif.no har blitt så mye bedre det siste året.

Kampen igår vil vi bare legge bak oss. Og aldri tenke på mer. Nok sagt.

Skjeler vi til supporterne ser det ut som om Bastionen planlegger en jævla picnic og turdag. Det ser ikke ut som det er særlig med sterke følelser i spill, bare en søt søndag for en fest. Det tror jeg ikke stemmer, de må da hate oss østkantpøbel som pesten. Håper det.

På Klanen.no finner vi gudskjelov noen sterke følelser. KjellG er igang og tastaturet gikk nok litt varmt iallefall. Deilig å se at noen bryr seg. Derbyet har heldigvis sin egen dynamikk og selv om klubbene og mediene ikke er særlig gode på å promotere oppgjøret så vil vi på begge sider bidra til at det blir en dag for minnebøkene.

Media nevnt, media ikke glemt. Deres fokus er mot Lyn, men ikke mot derbyet. Men det de ser mot håper jeg har enorm betydning for kampen. Det handler om nigerianske spillere som ikke vil spille for Lyn, agenter med ræva full av penger (bokstavlig talt) og en trener som sliter med å plassere seg mellom det at han har 2-3 svært gode spillere i troppen og 2-3 egoistiske drittsekker styrt av en ondskapens agent. De samme 2-3. Forsøkt manipulert på den annen side av 5-kolonnisten Morgan. Kort sagt, kaos.

Jeg håper så inderlig alt bråket rundt Mikel-saken og «gutta» hans forplanter seg til bedriten lagmoral og masse kødd. Så fokus ikke ligger på å slå motstanderen. Og at Vålerenga er totalt uten respekt for alle Lyns spillere, enten de er gutta med blingblings i øret eller langhåra hårbåndsguttebasser.

Jeg kan se denne skalpen klar for oss allerede. Det er bare å slipe kniven. Kom, kjære derbydag.

Legg igjen en kommentar