Derbydag -1

Drøyt 30 timer igjen. Mikel, naboer, Freddy og glede for at vi har et derby. Følelsene blomstrer i Oslo. Hatet likeså. 14513 billetter solgt. Da blir det vel mer enn snittet på derbyene som kommer på kampen. Ikke så rart, derbyet er stort og denne gangen er det større. Når livna det til på Bastionens … Fortsett å lese «Derbydag -1»

Drøyt 30 timer igjen. Mikel, naboer, Freddy og glede for at vi har et derby. Følelsene blomstrer i Oslo. Hatet likeså.

14513 billetter solgt. Da blir det vel mer enn snittet på derbyene som kommer på kampen. Ikke så rart, derbyet er stort og denne gangen er det større. Når livna det til på Bastionens sider – en treningsrapport som prøver å få oss til å tro at det ikke påvirket treningen med en million Mikel-journalister tilstede. Og en artikkel skrevet om naboen i vest og naboen i øst. De har en tro på at den østlige er på vei lukt til helvete (eller første divisjon) og at den vestlige er klar for store ting. Men glemmer å nevne at naboen i vest har kaos i sitt eget hus siden man jakter etter så store kroner at man må ha femtekolonister i sitt eget hus.

Mikel og posseen hans sier en dag det ene, en dag det andre. Sedlene flagrer ut av lommene på Shittu, mens Morgan prøver å vise seg fra en sympatisk side. Aftenposten krever at man sender Mikel og crewet vekk, mens Henning Berg prøver desperat å samle troppene.

Og Freddy sier i samme avis at denne gangen skal vi ta dem.
Jeg skal på en deilig fyll idag. Og de som arrangerer festen jeg skal på kommer til å digge å ha meg som gjest. Jeg er nemlig så utrolig positiv og glad i dag. Det er nemlig derby imorgen og jeg har høye forhåpninger. Jeg skal til og med synge på PS2 Singstar og hoppe i sofaen om de vil. Istedetfor å sitte i sofaen, tømme pils etter pils mens jeg grynter til alle som vil snakke med meg. Jeg er glad.

La gå at jeg imorgen er redd, veldig redd. Men Vålerenga skal gjøre meg trygg igjen. Ved å knuse den forhatte rønna til naboen fra vest. Syng virkelig høyt, syng Vålerenga.

Legg igjen en kommentar