Vålerenga – Ham-Kam 2-1

Ullevaal Stadion, 23.07.2005 19.00 – Tippeligaen 14. runde – 13446 tilskuere Det ble ingen rysare av en kamp på Ullevaal igår. Flo debuterte, Hoseth beit fra seg og Wæhler rydda opp det meste som vanlig. Men Ham/Kam supporterene fikk svar på tiltale så det holdt igår. Det var noe av det morsomste med hele arrangementet. … Fortsett å lese «Vålerenga – Ham-Kam 2-1»

Ullevaal Stadion, 23.07.2005 19.00 – Tippeligaen 14. runde – 13446 tilskuere
Det ble ingen rysare av en kamp på Ullevaal igår. Flo debuterte, Hoseth beit fra seg og Wæhler rydda opp det meste som vanlig. Men Ham/Kam supporterene fikk svar på tiltale så det holdt igår. Det var noe av det morsomste med hele arrangementet. Her er referatet fra gårsdagens kamp.

Vålerenga 2 ( 0)        –         Ham-Kam 1 ( 0)

63. min Steffen Iversen 1-0
72. min Thomas Holm
Ramiro Corrales 84. min
87. min Stefan Ishizaki 2-0
2-1 Jess Thorud 90. min (+2)

Arni Gautur Arason
Freddy dos Santos Andrè Muri Kjetil Wæhler Tom Henning Hovi
Morten Berre Ardian Gashi (Thomas Holm 60 min) Christian Grindheim Magne Hoseth (Stefan Ishizaki 85 min)
Tore Andrè Flo (Daniel Fredheim Holm 60. min) Steffen Iversen

Lagoppstilling Ham-Kam: Gustafsson, Smeets, Haraldsen, Storbæk, Corales, Gullerud, Haug, Dokken, Moen, Ringberg og Olsen.

Hoveddommer: Heidi Hauge
Assistentdommere: Ja særlig..

Det ble ingen rysare av en kamp på Ullevaal igår. Flo debuterte, Hoseth beit fra seg og Wæhler rydda opp det meste som vanlig. Men Ham/Kam supporterene fikk svar på tiltale så det holdt igår. Det var noe av det morsomste med hele arrangementet. Her er referatet fra gårsdagens kamp.

1. omgang:

1. min: Steffen åpner kampen med et skuddforsøk. Det går rett på Kammas keeper Eddie (what have you done for me lately) Gustavsson.

3. min: Hoseth går opp i duell med Eddie og 2 Kamma-stoppere, og Hoseth’en får seg en smell i hodet. Eddie glipper ballen (selvforskyldt) i denne situasjonen, så hvis det hadde vært noe tak i dagen dommer, Heidi Hauge, så hadde han i det minste blåst frispark og delt ut gult kort til begge Ham-Kam spillerne. Hoseth var i superposisjon, og hadde lett scora på denne sjansen, dersom han ikke hadde blitt skalla ned. Nok en gang svak dømming av «landets beste dommer». Og verre skulle det bli.

7. min: Hovi mister ballen i «eget slott», og Kamma får en brukbar sjanse ut av dette. Sjansen ender i et skudd i nettveggen fra kloss hold.

10. min: Nydelig VIF angrep. Flo tar ned ballen, gir den til Steffen, som slår en 50 meters lissepassning til Berre, som på sin side tar med seg Gashi og Freddy i angrepet. Freddy legger etter hvert inn foran målet, Hoseth går opp i duell, men ballen sneier hodene til duellantene, hvorpå Flo kommer på bakerste, har nesten åpnet mål. men Flo kommer litt seint, og får så vidt ei tå på ballen, og den fyker over målet.

13. min: Langt Kamma-innkast, ender i en småfarlig heading, som Arni plukker enkelt.

18. min: Stor Ham Kam sjanse, ballen stryker stanga, Arni var etter den.

28. min: Grindheim skyter fra 30 meter.. like over.

35. min: Steffen legger inn fra kanten, Flo går opp og header like over.

43. min: Freddy tar en Hovi… mister ballen på egen halvdel, og sjansen blir stor for Kamma. Ender i en heading like utenfor.

2. omgang:

3 sek: Det stod faktisk det på tavla, når Berre fikser en corner.. Sannheten er vel at det tok vel ca 15-20 sek.. de var nok bare litt treige med å få i gang klokka. Corneren blei det ikke noe ut av da.

56. min: Flo og Hosteh setter i gang en godt VIF angrep, Steffen blir spilt gjennom mot dødlinja, og får lagt ballen tilbake til en umarkert Flo med åpent mål.. men det blåses. Ballen har vært over dødlinja.

59. min: Ham Kams Vaagan Moen lurer Berre og Freddy trill rundt på hørekanten. Tunnel på Freddy og han får gå rett mot Arni. Heldigvis ender det ikke i noe som helst. Puh.. skremmende det der.

61. min: Espen Haug er nær ved å sende Ham Kam i ledelsen på en kjempesjanse, hvor Arni er så og si utspilt, og Haug har bare å klinke ballen i mål. Heldigvis bommer han på ballen, så den går langt utenfor.

63. min: Kamma supporterne synger: «Hvor er super-Enga.. hvor er super-Enga» BANG!!!!!!! 1-0 STEFFEN IVERSEN… Klanen synger: «Der er SUPER-ENGA.. DER ER SUPER-ENGA».. hehe. Jævla klidølsbønder.. skabbete snyltere.. der fikk dere. Pell dere hjem. Pasning fra Berre forøvrig.

64. min: Fredheim Holm fyrer av Daniel enkelt gjennom til skuddet.

72. min: Thomas Holm får gult kort. Bare for å nevne det, så var det greit nok, men hvis NFF tar en titt på HELE videoen fra denne kampen, så er det minst en Ham Kam spiller som bør utestenges minst en kamp (i likhet med det Hulsker ble, samme situasjon faktisk). Men NFF er jo noen feige svin som vi vet, så det skjer vel neppe. det var forøvrig Freddy som blei slått i ryggen, men han syter aldri, så dette blir neppe noe sak.

74. min: Steffen snapper ballen fra en gammel VIF helt (Sonja Haraldsen), kommer aleine mot Eddie, venter han ut litt, før han skyter i nettveggen. En eventyrlig mulighet for Steffen til å øke ledelsen der.

77. min: 3 Ham Kam cornere på rad (hvis jeg talte riktig), den siste blei farlig. Innlegg på bakerste, skuddet kommer fra 2,5 meter, men Arni rydder mesterlig opp.

85. min: Ishizaki kommer inn for en svært god Hoseth (skal sikker spares litt til CL på tirsdag).

87. min: 2-0 Ishizaki… SUPER-ENGA SUPER-ENGA.. hehe. Nydelig, og jeg mener NYDELIG spill av Ishi, legger inn til Freddy, som igjen ser at Ishi kommer seg i bedre posisjon, og legger ballen akkurat der Ishi ville ha den, som på sin side smeller ballen i mål.

90. min: Wæhler jobber steinbra hele kampen, og avverger et farlig Ham Kam angrep mot slutten.

90 (+2). min: 2-1 Jess Thorud setter inn trøstemålet for Ham Kam. Samma det, vi tok 3 poeng. Og jeg blåser i hvordan vi tok dem. Deilig start på andre del av sesongen. 3 poeng og Kamme ned mot 1 div.. Brann tapte, og Start taper forhåpentligvis på mandag.

Legg igjen en kommentar