Billettrot på Hamar

Hva skjer egentlig med alle de som har billetter til andre deler av stadion når Vålerenga gjester Hamar på søndag? VPN har vært i kontakt med Rune Willix i Hamarkameratene og Roger Solheim i Norges Fotballforbund for å finne svaret. NFF viser seg (som vanlig) å være lite hjelpsomme, mens Ham-Kam tar oss på alvor. … Fortsett å lese «Billettrot på Hamar»

Hva skjer egentlig med alle de som har billetter til andre deler av stadion når Vålerenga gjester Hamar på søndag? VPN har vært i kontakt med Rune Willix i Hamarkameratene og Roger Solheim i Norges Fotballforbund for å finne svaret.

NFF viser seg (som vanlig) å være lite hjelpsomme, mens Ham-Kam tar oss på alvor. I alle fall sier de så.
– De som har skaffet seg sitteplassbillett får sitte på sittetribunen forutsatt normal oppførsel. Vålerenga-supportere med ståplassbillett som er kjøpt utenom Klanen, vil bli henvist til området reservert Klanen/VIF-supportere, sier Willix til VPN.

Kan flyttes
Han poengterer imidlertid at flytting av Vålerenga-supportere fra hovedtribunen kan skje.
– Såfremt våre vaktmannskaper og/eller politiet velger å flytte supportere vekk fra sittetribunen, er det i så fall en vurdering politiet tar. Ingen refusjon vil bli betalt hvis så skjer. Vi er i dialog med Klanen om dette med billetter, og jeg vil ønske dere alle velkommen til Hamar, avslutter Willix.

Ansvarsfraskriving
Norges Fotballforbunds informasjonssjef, Roger Solheim, er mer opptatt av å legge ansvaret på arrangørklubben enn å si noe som helst annet.
– Sikkerheten og billettsalget på Briskeby er Ham-Kams ansvar. Vi forutsetter at NFFs retningslinjer blir fulgt, sier Solheim til VPN.

Trangt
Hva kan vi så lese ut av dette? På Hamar kan nok de som har billetter på hovedtribunen, og ikke oppførerer seg som Big Brother-deltakere på en fredagskveld, sitte ganske rolig. Avhengig av hvor mange som har kjøpt billetter på andre ståtribuner kan vi nok regne med å måtte stå ganske trangt på søndag også.

Det som er interessant er at NFF fraskriver seg alt ansvar i denne saken, selv om det strengt talt er de som er ansvarlige for at Ham-Kam får spille på en bane som holder dårlig førstedivisjonsstandard.

Vi som skal oppover får støtte gutta i seriestarten, og hjelpe dem til å ta tre poeng, som forhåpentligvis er starten på å sende Ham-Kam ned dit de hører hjemme: Førstedivisjon. Da slipper vi disse problemene senere.

Legg igjen en kommentar