Iversen: VIF klarer seg bra uten meg

Til tross for at Vålerenga må klare seg uten Steffen Iversen og Daniel Fredheim Holm de neste ukene, ser Iversen optimistisk på tiden fremover. – Vålerenga klarer seg fint uten meg, sier han. Torsdagen startet som de mest pessimistiske Vålerenga-supporterne fryktet. Etter onsdagens overtråkk ble det klart at laget må klare seg uten Steffen Iversen … Fortsett å lese «Iversen: VIF klarer seg bra uten meg»

Til tross for at Vålerenga må klare seg uten Steffen Iversen og Daniel Fredheim Holm de neste ukene, ser Iversen optimistisk på tiden fremover. – Vålerenga klarer seg fint uten meg, sier han.

Torsdagen startet som de mest pessimistiske Vålerenga-supporterne fryktet. Etter onsdagens overtråkk ble det klart at laget må klare seg uten Steffen Iversen i fire uker. Fra før har laget Daniel Fredheim Holm på skadelista.

Kommer tilbake
– Det går bra for Vålerenga uansett. Vi har et veldig godt lag, og det er mange som kan ta over på de plassene, sier Iversen til Vålerenga På Nett (VPN).
Mange skader til tross, Iversen hadde ikke noe eksperttips på om fire uker er optimistisk eller pessimistisk kalkulert.
– Det er det jeg har blitt fortalt, og da må jeg bare jobbe ut i fra det. Det blir mye alternativ trening i tiden fremover, men det går bra. Jeg kommer tilbake, slår Iversen fast.

– Vi skal ta gull!
Vålerenga serieåpner borte mot Ham-Kam førstkommende søndag, og spåmann Iversen regner med en batalje lik den vi så på Briskeby sist sesong. Da vant Vålerenga 1-0, det håper Iversen på i år også.
– Jeg tror kampen blir veldig lik den i fjor. Mye kjemping og en tøff kamp. Da er det bare viktig å trekke det lengste strået slik at vi vinner denne kampen også. Jeg har hele tiden sagt at Vålerenga skal kjempe om gullet, og det står jeg for ennå, konkluderer Iversen.
Med fire uker på sidelinjen vil det si at Iversen går glipp av seks seriekamper og to Royal League-kamper. En eventuell Royal League-finale vil han imidlertid få med seg…

Legg igjen en kommentar