Medgangssupportere i Klanen

VPN har sendt epost til Ståle Solbakken, Tom Jacobsen og Einar Busterud. For folk på Hamar er alle tre like kjente, men for deg som leser VPN kan det være greit å vite at Busterud er ordfører i mjøsbyen. Ståle Solbakken: Er det noen forskjeller i fotballfilosofi på Kjetil Rekdal og deg, Ståle? Hvis ja, … Fortsett å lese «Medgangssupportere i Klanen»

VPN har sendt epost til Ståle Solbakken, Tom Jacobsen og Einar Busterud. For folk på Hamar er alle tre like kjente, men for deg som leser VPN kan det være greit å vite at Busterud er ordfører i mjøsbyen.

Ståle Solbakken:

Er det noen forskjeller i fotballfilosofi på Kjetil Rekdal og deg, Ståle? Hvis ja, hvilke? Hva er det beste og verste du kan si om Vålerenga og Klanen?

– Det er nok mere likheter enn forskjeller. Kjetil varierer i større grad formasjonen. Det er den største forskjellen.

– Det beste med Klanen er humoren, men den var nok bedre før da medgangssupporterne ikke klynget seg inntil dem. Vanskeligere med spontaniteten da. Verste var ukulturen som herjet før de ryddet opp i eget hus, skriver Ståle.

Tom Jacobsen:

Hvordan vil det gå med Ham-Kam og Vålerenga i år? Styrker og svakheter ved lagene? Hvordan ønsker Ham-Kam å spille fotball? Hvem tror du vinner serien, hvem rykker ned? Hvordan er ditt forhold til Vålerenga i dag?

– Jeg mener bestemt at Vålerenga med en jevn, god og godt organisert stall bør kjempe blant topp tre gjennom hele sesongen. Jeg er faktisk av de som håper og ønsker at de gjør det. Norsk fotball trenger noen tog som går foran. Ham-Kam har fortsatt som målsetting å etablere seg i Tippeligaen og jobber derfor knallhardt med små midler for å klare dette. Vår måte å spille på: Knallhard jobbing, god organisering, hurtig spill i lengderetning….pluss et par små hemmeligheter.

– RBK, VIF og Brann vil slåss om medaljene, mens Ålesund, FFK og Odd vil slåss i andre enden av tabellen. Mitt forhold til Vålerenga har alltid vært, og er fortsatt meget bra. Jeg hadde fire fantastiske år i klubben, og ønsker klubben alt vel i framtida. For ever…

Og til slutt Busterud, fra det berømte politiske partiet Uavhengige:

Hvordan går det med Ham-Kam i årets serie? Hvordan går det på søndag? Har du tenkt til å se mange kamper i Tippeligaen i år? Hva gleder du deg mest til i årets fotballsesong?

– Ham-Kam ender på 5. plass i årets liga. Jeg vet jo at Vål`enga opprinnelig er befolket av bønder fra Hedmark og Toten, men beklager: Dere taper 2-1.

– Flest mulig og i alle fall hjemmekampene. Jeg gleder meg aller mest til åpningskampen mot Vålerenga. Man kan si mye om Enga, men stemning, det kan dere!

Legg igjen en kommentar