Vålerenga – IFK Göteborg 3-0

Vallhall, 3.03.2005 – Treningskamp – Ingen velkomne tilskuere Vålerenga 3 ( 0)        –         IFK Göteborg 0 ( 0) 1-0 Stefan Ishizaki 47 min. 2-0 Bernt Hulsker 61 min 3-0 Ardian Gashi 67 min. Arni Gautur Arason Andre Muri Kjetil Wæhler Amund Skiri (Arnar Førsund 68) David Brocken Ardian Gashi Mbulelo Mabizela (Steinar Strømsnes 45) Ragnar Klavan … Fortsett å lese «Vålerenga – IFK Göteborg 3-0»

Vallhall, 3.03.2005 – Treningskamp – Ingen velkomne tilskuere

Vålerenga 3 ( 0)        –         IFK Göteborg 0 ( 0)

1-0 Stefan Ishizaki 47 min.
2-0 Bernt Hulsker 61 min
3-0 Ardian Gashi 67 min.

Arni Gautur Arason
Andre Muri Kjetil Wæhler Amund Skiri (Arnar Førsund 68)
David Brocken Ardian Gashi Mbulelo Mabizela (Steinar Strømsnes 45) Ragnar Klavan
Stefan Ishizaki (Marius Semmerud Berg 83) Bernt Hulsker Tommy Edvardsen

Førsterundekampen i mellomspillet i Royal League måtte avlyses fordi Ullevål ikke tålte kulden. Men siden IFK først var her, ble det spilt en treningkamp inne i Vallhall. Her imponerte Vålerenga stort og slo IFK 3-0. En sterk prestasjon, særlig tatt i betraktning at halve stallen var slått ut med influensa. Dermed spilte vi med unggutter som f. eks Steinar Strømsnes og Tommy Edvardsen.

Førsterundekampen i mellomspillet i Royal League måtte avlyses fordi Ullevål ikke tålte kulden. Men siden IFK først var her, ble det spilt en treningkamp inne i Vallhall. Her imponerte Vålerenga stort og slo IFK 3-0. En sterk prestasjon, særlig tatt i betraktning at halve stallen var slått ut med influensa. Dermed spilte vi med unggutter som f. eks Steinar Strømsnes og Tommy Edvardsen.

Vi har egentlig ikke så mye mer info om kampen, siden den ikke var åpen for publikum (noe de tilreisende supporterne fra Gøteborg sikkert satt stor pris på). Dermed prioriterte VPNs redaksjon familiære forpliktelser, øldrikking og annet vanlig tidsfordriv. Royal League kampen ble utsatt til 3. april.

Legg igjen en kommentar