– Det er vanlig å bli sjuk på denne tida av året

Dette sier Geir «Der Bomber» Bakke til VPN og legger til: – Vi er inne i den mest intense delen av sesongoppkjøringa. Når kroppen er kjørt er immunforsvaret svært utsatt. Dette har jo skjedd hvert år, men nå skal vi spille treningskamper som betyr noe. Egentlig så vil Bakke at vi skal ringe til Schwabe … Fortsett å lese «– Det er vanlig å bli sjuk på denne tida av året»

Dette sier Geir «Der Bomber» Bakke til VPN og legger til:
– Vi er inne i den mest intense delen av sesongoppkjøringa. Når kroppen er kjørt er immunforsvaret svært utsatt. Dette har jo skjedd hvert år, men nå skal vi spille treningskamper som betyr noe.

Egentlig så vil Bakke at vi skal ringe til Schwabe for å få siste status, men VPN vil gjerne snakke med Bakke om kampen, kulda, influensa, snørr, halstabletter og annet grums. Bakke er ikke vanskelig å be.

– Freddy og Morten (Berre) er på plass. De hangler litt, men det er ikke værre enn at de kan spille.

Hvem er helt uaktuelle?

– Steffen, Thomas og Daniel er ute, Wæhler er usikker.

Aftenposten lager et stort poeng av at Grålars må snøre på seg støvla igjen – aner vi et comeback?

– Han må på benken, og han er i god form til å være såpass opp i åra. Han trener 4-5 ganger i uka, så han burde holde i 15-20 minutter på dette nivået.

(VPN legger selv til at Lars er en klok mann. Det kan man slutte av de grå hårene. En klok mann vet å holde maska mens det gjør som vondest.)

Og du?

– Dere skal slippe å se meg i trange shorts…

Fra spøk til alvor. Er det sunt å spille fotball i 15 minusgrader?

– Altså dette har vi drivi med i alle år. Før innendørshallene kom trente vi ute i all slags vær. Om det er 2 plussgrader, eller 20 minusgrader så handler det jo bare om å ta sine forhåndsregler.

Og de er?

– Kle på seg godt med klær. Og det gjelder faen meg for Klanen også. I gamle dager så stod jo folk i 25 minusgrader og så på skøyteløp på Bislett. Hele dagen. Det er i dag folk må stille – vi trenger den støtten vi kan få.

Ok, så folk må slutte å sippe, men hva med gutta. Stiller de i stilongs?

– Vi kler oss etter forholda. Gutta på metrologisk institutt har lova oss mellom 2 og 10 kalde, det er ikke noe problem.

VPN takker Bakke og går tilbake til strikketøyet. En pungvarmer i blått må jo bli en slager i Sjappa.

Kan noen tipse Veie?

Legg igjen en kommentar