Kjetil Rekdal etter kampen mot Rosenborg

Lettere rasende etter uavgjort mot Rosenborg(!) trenger VPN å få ut aggresjonen. Vi ringer en del venner som klager på at vi ligger for lavt i 2. omgang, som klager på Øivind Bolthof og uoppmerksomhet. Men vi har vært inne på de temaene på egen hånd. Vi velger derfor å ringe Kjetil Rekdal. 2-2 mot … Fortsett å lese «Kjetil Rekdal etter kampen mot Rosenborg»

Lettere rasende etter uavgjort mot Rosenborg(!) trenger VPN å få ut aggresjonen. Vi ringer en del venner som klager på at vi ligger for lavt i 2. omgang, som klager på Øivind Bolthof og uoppmerksomhet. Men vi har vært inne på de temaene på egen hånd. Vi velger derfor å ringe Kjetil Rekdal.

2-2 mot Rosenborg er i utgangspunktet ingenting å grine for, men Vålerenga hadde trønderene i kne, og det to ganger. Derfor kjentes uavgjort som tap, og derfor er vi spent på hva Kjetil Rekdal har å si etter kampen.

Hva synes du?

– Akkurat her og nå kjennes det bittert. Vi hadde seieren inne og ga den bort, og det skal ikke skje. Men OK, slikt skjer i fotball, vi kunne forsåvidt ha tapt mot Fredrikstad også, men fikk utligningen på overtid mot dem. Men som sagt, akkurat nå kjennes det bittert.

Hva var det som skjedde på RBKs andre utligning? Kom ikke byttet av deg mot Daniel Fredheim Holm på feil tidspunkt?

– Det kan du kanskje si. Slik det utviklet seg har du kanskje rett i at vi burde ventet på corner eller lignende, og gode lag som Rosenborg er eksperter i å utnytte slike situasjoner. Men, innkast fra midtbanen skal i utgangspunktet ikke være en farlig situasjon, og Daniel Fredheim Holm måtte ut – han var helt utslitt. Det som skjedde var at vi var uoppmerksomme et lite øyeblikk, flere mann sviktet sine oppgaver (det går ikke an å legge skylden for målet på en mann, det var flere som misset) og Rosenborg fikk hundre prosents uttelling på våre feil.

Hva synes du ellers om kampen?

– Jeg er veldig fornøyd med den første halvtimen. Vi hadde bra trykk og Rosenborg fikk ikke til noe som helst. Men en kan ikke forvente å kontrollere alle kamper slik vi greide mot Viking. Etter hvert kom Rosenborg i gang og fikk presset oss bakover. I pausen ga vi spillerene beskjed om at de måtte prøve å stå høyere på banen i 2. omgang, men det fikk vi ikke til. Allikevel fikk ikke Rosenborg spilt seg til mange sjanser annet enn målet selv i den perioden der de presset som verst.

Og så var det flott at Vålerenga kom seg inn i kampen igjen etter Rosenborgs utligning!

– Absolutt. Jeg er veldig fornøyd med at vi reiste oss og greide å presse dem i siste halvdel av 2. omgang. Mot slutten av kampen var det to lag som jaget seier. Og vi fikk det målet som burde ha avgjort kampen: derfor føles det utrolig bittert at vi ikke greide å holde konsentrasjonen oppe.

Kanskje et utslag av Arne Scheies tese om at mål gjerne følger to minutter etter det forrige?

– Det var gått tre minutter etter vårt mål da Rosenborg scoret.

Har du gjort deg noen tanker om Moldekampen?

– Det vært så tett med viktige kamper at jeg ikke har rukket å tenke så langt fram. I morgen skal jeg gjøre alt annet enn å tenke på fotball og så får vi heller komme tilbake til Moldekampen fra fredag av…. Nei, nå begynner TV2-sporten, vi får snakkes senere.

Og det var det vi fikk ut av Kjetil Rekdal i denne omgang. Merkelig nok så er aggresjonen borte, eller rettere sagt den har funnet et nytt mål i en breikjefta Mini på nevnte TV2-sporten. Vi kommer tilbake etter Moldekampen.

Legg igjen en kommentar