Men Fredriksen er ikke helt ute av Vålerenga…

Du trodde kanskje Bryggegaten, Fredriksen og Trøim er ute av Vålerenga. Men, nei, Bryggegata (som vi kaller det) har en post i det nye ASet. Og jaggu en opsjon også. VPN snakket med mannen som er kjent som Fredriksens høyre hånd, Tor Olav Trøim, om dette: I Dagbladet her enn dag sto det en liten … Fortsett å lese «Men Fredriksen er ikke helt ute av Vålerenga…»

Du trodde kanskje Bryggegaten, Fredriksen og Trøim er ute av Vålerenga. Men, nei, Bryggegata (som vi kaller det) har en post i det nye ASet. Og jaggu en opsjon også. VPN snakket med mannen som er kjent som Fredriksens høyre hånd, Tor Olav Trøim, om dette:

I Dagbladet her enn dag sto det en liten notis om at Fredriksens høyre hånd Tor Olav Trøim ikke utelukker at Fredriksen kommer til å bruke mer penger på Vålerenga.

Og da ble VPNs revolverjournalist kjekk i barten og svært nysgjerrig. VPN tok en kort prat med Tor Olav Trøim og spurte om hva som er på gang, og om det er snakk om gaver, investeringer og spillerkjøp.

Vi lar Trøim fortelle:

«Ikke noe spesielt i tankene. Men som du vet har Bryggegaten tegnet en aksjepost i det nye ASA. I tillegg har vi en opsjon på å erhverve noe mere aksjer gjennom å tilføre selskapet mere penger. Vi har eller ønsker ikke noen posisjon i styret eller ledelse og ser på investeringen som en passiv support med et visst håp om å tjene tilbake noe av det som er tapt.
Forøvrig synes jeg administrasjonen med Kjetil S, Kirsti og Rune har gjort en utmerket jobb med å få oversikt, finne enighet mellom partene og øke inntektsgrunnlaget slik at man for fremtiden kan ha litt større handlefrihet. Styret ser ut til å fungere utmerket og ikke minst sportslig ser det jo også bra ut. Kjetil R. og hans menn leverer. Ubeseiret så langt og med Klanen på laget så kan det kanskje bli fotballfeber i byen denne sesongen. Det fortjener dere så vel som administrasjonen og spillere.

Vi heier og følger spent med.»

Både interessant og hyggelig lesing dette. Bryggegaten er ikke ute, de kan til og med komme til å skyte inn mer penger, og de håper endog på muligheten for gevinst av det. Og dette uten å søke makt, bare ved «passiv support», som Trøim kaller det.
Det virker som om Trøim og Fredriksen med dette fortsatt har tro på Vålerenga, noe som viser at det ikke er bare oss på tribunen som lar strikken og håpene tøyes langt….

La oss håpe at håpene til oss alle endelig innfris.

Legg igjen en kommentar