Davy Wathne: – Vålerenga er gjerrigst

VPN suger gjerne litt ekstra på søndagens 1-0-seier over Brann. Hva er vel da mer naturlig enn å sende noen spørsmål per epost til Brann-supporter Davy Wathne, som slettes ikke lar seg imponere av Oslos stolthet. En åpenhjertig TV2-journalist svarer på epost i det som blir et kanskje noe ufrivillig komisk intervju: VPN trekker revolveren … Fortsett å lese «Davy Wathne: – Vålerenga er gjerrigst»

VPN suger gjerne litt ekstra på søndagens 1-0-seier over Brann. Hva er vel da mer naturlig enn å sende noen spørsmål per epost til Brann-supporter Davy Wathne, som slettes ikke lar seg imponere av Oslos stolthet. En åpenhjertig TV2-journalist svarer på epost i det som blir et kanskje noe ufrivillig komisk intervju:

VPN trekker revolveren igjen og fyrer løs mot Wathne:

– Er du mer imponert av Vålerenga i år enn tidligere?

– Nei. Jeg er skuffet over at en klubb med et sånt utgangspunkt, sånne tilhengere og sånne tradisjoner å leve opp til åpenbart tar lett på underholdningsforpliktelsene og serverer en fotball de færreste finner fascinerende eller lar seg begeistre av. Sesongens sju poeng kunne fort vært ni – men de kunne vært to og. Annet enn poengene kan umulig glede noen!
(red. anm. Poengene er nok til å glede noen!)

– Hvilken VIF-spiller imponerer deg mest – og hvorfor?

– Erik Hagen. En bauta og en gigant. Uhyre viktig og verdifull PÅ banen. Ikke spesielt smart med alt han foretar seg UTENFOR.

– Hvor høyt på tabellen kan Vålerenga havne til slutt?

– Midt på. For jevne kamper som dem de har spilt hittil kan like gjerne vippe i ufortjente hejmmeseirer for FFK, Sogndal og Stabæk når den tid kommer. I sum blir det middelmådig.

– Hvem kommer til å plukke flest poeng av Brann og Vålerenga?

– Hipp som happ. De havner nok i samme tabellsone.

– Hva synes du om at Vålerenga bruker mange forskjellige spillestiler?

– Mange forskjellige? Jeg ser bare EN. Gjerrig. Fysisk. Duell. Og nokså tilfeldig offensivt. Selv om svermen av spillere på dødballer kanskje skaper et slags inntrakk av innøvdhet. Jeg mister ikke pusten av det de kommer med.

– Hvordan vil du beskrive Erik Hagen som fotballspiller?

– Kompromissløs.

– John Fredriksen har investert penger i Vålerenga igjen – tror du han kommer til å tjene på det denne gangen?

– Nei.

– Hvilket lag i Tippeligaen er gjerrigst?

– Vålerenga.

– Har Arild Stavrum et poeng i forhold til dommere og Rosenborg?

– Ja. Et kjempepoeng.

– Med ønske om en fortsatt god dag!

– I like måte.

Legg igjen en kommentar