5 på Vestbredden, mot Lillestrøm

Tenk om…. Så var det duket for årets første klassiker: Vålerenga hjemme mot Lillestrøm. 16. mai. Hatoppgjør. En kamp vi skulle vinne på banen og på tribunene. Resultatet ble som sist. Men på tribunen ble det hjemmeseier. Kalassifre faktisk. Kanarifansen stilte med de samme som i fjor. Ca. 3500 gulkledde degenererte bygdenisser på nedre og … Fortsett å lese «5 på Vestbredden, mot Lillestrøm»

Tenk om….
Så var det duket for årets første klassiker: Vålerenga hjemme mot Lillestrøm. 16. mai. Hatoppgjør. En kamp vi skulle vinne på banen og på tribunene. Resultatet ble som sist. Men på tribunen ble det hjemmeseier. Kalassifre faktisk. Kanarifansen stilte med de samme som i fjor. Ca. 3500 gulkledde degenererte bygdenisser på nedre og øvre del av VG-svingen. Vålerenga fylte stadion med nesten 15.000. Cola-svingen var nesten full, over oss på Vestbredden var det mer enn halvfullt, og Tippeligatribunen var nesten full den også. Tenk om Berre hadde satt ballen i mål etter 10 sekunder… Tenk om Viikmäes skudd hadde gått innenfor stanga i stedet for utenfor? Tenk om, tenk om…

Vi gidder ikke tenke.

Rundens hovedspørsmål:
Kanarifansen har et Klanenkompleks. Vi spør rett og slett:

Hvorfor er Klanen så mye bedre enn Kanarifansen?

Bonusspørsmålet:
Hva betyr Klanen for deg?

1: Øyvind Jensen (23)
A: Det er jo bare å se her det da! Det finnes ikke tvil.
B: En gang til: Det er jo bare å se her det da…

2: Andreas Brage (26)
A: Jajamen! Bätre en nogonsinn… Det här är vansinnigt!
B: Mycket! Va det rätt???
(Legg merke til linselusa – ikke gjør sånn neste gang du sitter bak en som blir intervjuet. Du kan ende opp på lukka avdeling hvis de rette folka ser deg…)

3: Lasse Leiner (29)
A: Vi er mange flere, vi har bedre sanger, vi skaper stemning og ikke støy, i Klanen er det samhold. Kanarifansen er latterlige.
B: ALT!

Stein Ole Gabrielsen (37)
X: Jeg leser VPN hver dag – litt for mye på jobben…
A: Spørsmålet ja: Vi har så ekstremt mye bedre sanger enn dem. Vi er samstemte og vi har trøkk, og så holder vi med selve laget: Vålerenga!
B: Mye mer enn de fleste kan forstå.

5: Tor Holm (39)
A: Det er ikke et spørsmål det da veit du. Sier seg sjæl.
B: Ingen kommentar, se A.

6: Bonusdeltaker:
Stang Ut ved Portvin (21+++)
A og B: Vi har sjel.

Analysen:
Spør man lett får man svar som fortjent. Ikke lett å være journalist når man må koke suppe på spiker. Ikke lett å få med seg alt når det kommer lettkledde sambadamer (og menn) for å underholde i pausen.

Hva i helvete gjorde de der?

Saken er nemlig den: Vi skaper underholdninga sjøl. Vi synger, vi roper, vi klapper, vi banner, vi jubler og vi kan til og med felle en tåre i blant.

Hvem trenger da damer med fjør i håret, stringtruser i sprekken og paljetter på puppa? Ikke VPN i alle fall. Det vi trenger er to (tre) ting:

1: At Vålerenga vinner en kamp snart.
2: At dere som leser dette sender inn forslag til spørsmål dere vil at vi skal stille på Vestbredden.

Send dem til: info@vpn.no

Så sees vi på hjemmekamp 29. mai. Molde skal få smake ekte fisk!

Legg igjen en kommentar