Dagboka tirsdag 4. januar 2000

Rolig Grødahl Ifølge Aftenposten er ikke Morten Grødahl er ikke spesielt bekymret for «gubbenes opprør». Som kjent har Terje Hellerud truet med masseinnmelding av misfornøyde eldre herrer i den hensikt å gjeninnsette Jon H. Nordbrekken som leder mens Erik Lorentzen mener klubbens medlemsmasse må velge mellom Jon H. Nordbrekken og Anders Krystad. – Jeg er … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 4. januar 2000»

Rolig Grødahl

Ifølge Aftenposten er ikke Morten Grødahl er ikke spesielt bekymret for «gubbenes opprør». Som kjent har Terje Hellerud truet med masseinnmelding av misfornøyde eldre herrer i den hensikt å gjeninnsette Jon H. Nordbrekken som leder mens Erik Lorentzen mener klubbens medlemsmasse må velge mellom Jon H. Nordbrekken og Anders Krystad.

– Jeg er ingen omstridt person og frykter ikke benkeforslag. Et årsmøte i en klubb skal være demokratisk. Det er bare en fordel om medlemmene får flere leder-kandidater å velge mellom. Men det ville være merkelig om en som har valgt å trekke seg, skal være en av kandidatene, sier Grødahl til Aftenposten. På spørsmål om striden har skadet klubben svarer han til samme avis – Hvor hardt skadet vi egentlig har blitt, er vanskelig å si. Folk er jo vant til at det stormer litt rundt oss.

Jon H. Nordbrekken på sin side har tidligere annonsert at han neppe tar jobben som leder for Vålerenga ASA, men at er veldig interessert i å fortsette å arbeide med fotball i en eller annen kapasitet.

Ny keepertrener trenger bolig

Det kommer en ny keepertrener til klubben nå like over nyttår. Han og kona trenger en 2-3 roms leiglighet i Økern- Grefsen- Grunerløkka- Vålerenga-området. Har du kunnskap om eller mulighet til å leie ut slikt vil det settes stor pris på! Ta i så fall kontakt med klubben: 22880480. Den nye keepertreneren heter forøvrig Sveinung Økland.

NB! Dette haster litt så nøl for all del ikke med å ta kontakt.

Sesongkort

Vi vil gjerne minne alle på at sesongkortene har vært til salgs fra og med 14. desember. Det er ingen grunn til å nøle med å kjøpe.