Kjetil Rekdal: – Det er deilig med en eier som er villig til å ta et løft

I dag ble det offisielt, Ronny Deila blir ny trener for Vålerenga. VPN tok turen til Valle og slo av en prat med en optimistisk Kjetil Rekdal som takker Tor Olav Trøim for at det er mulig.

Til VPN forteller Kjetil Rekdal at det var han som tok første kontakt med Ronny Deila, men understreker at det ikke ville vært mulig å få ham til Vålerenga uten Tor Olav Trøim. Rekdal håper og, etter en periode med mange kutt, at Vålerenga igjen kan øke sponsorinntekter og publikumstall med den nye satsingen.

Se hele intervjuet med Kjetil Rekdal her.

Facebook-kommentarer:

2 Tilbakemeldinger

  1. det var dog en masse optimisme, men det er da kun dersom den nye træner kan sparke de dovne spillere i røven så de begynder at bestille noget for lønnen de hæver. det har da været sørgeligt de sidste årene.

  2. Reka og Trøim, de to har betydd mye for Vålerenga! I disse årene med kutt og nesten-konkurser, så sitter vi igjen med norges beste trener, ny stadion og en stall som har masse talent, både på a-laget og rekruttlaget. Fremtiden ser lys ut for VIF nå.

Det kan hende du også liker...