Ronny Deila har signert for Vålerenga!

Ronny Deila blir hovedtrener i Vålerenga fra 01.01.2017. Kjetil Rekdal går da over i en rolle som sportslig administrativ leder. Tirsdag ble det bekjentgjort at Erik Espeseth vil tiltre som daglig leder i høst. Han vil av respekt for de to klubber og konkurrenter, Strømsgodset og Vålerenga, gå ut oppsigelsestiden i Godset før han begynner, … Fortsett å lese «Ronny Deila har signert for Vålerenga!»

Ronny Deila blir hovedtrener i Vålerenga fra 01.01.2017. Kjetil Rekdal går da over i en rolle som sportslig administrativ leder.

Tirsdag ble det bekjentgjort at Erik Espeseth vil tiltre som daglig leder i høst. Han vil av
respekt for de to klubber og konkurrenter, Strømsgodset og Vålerenga, gå ut oppsigelsestiden i Godset før han begynner, og vil ikke være tilgjengelig for media i denne perioden. Antatt oppstart for hans del vil være i løpet av oktober.

Han hilser for øvrig og sier han gleder seg stort til å ta over ansvaret i den klubben – den
institusjonen – som kanskje har det største potensialet i hele landet, og hvor målsetningen
definitivt er at hele Oslo igjen skal føle stolthet ved å identifisere seg med klubben, enten
man kommer fra Bygdøy, Lambertseter, Holmlia, Majorstua, Grorud eller Vålerenga.

Fremtidig organisering og ansvarsforhold i Vålerenga
Erik Espeseth vil være øverste ansatte leder, og vil fungere som daglig leder både for klubb og AS. Espeseth poengterer for øvrig at han er opptatt av en flat struktur – og en uformell, men profesjonell organisasjon. Kjetil Rekdal vil ha hovedansvaret på sport ut sesongen – med en god diskusjonspartner i Ronny Deila.

Deila vil ta over som hovedtrener og hovedansvarlig på sport etter sesongen – med en god
diskusjonspartner i Rekdal som sportslig administrativ leder.

Nøyaktig ansvars- og oppgavedeling mellom disse vil diskuteres gjennom høsten – og vil være helt uproblematisk.

Ronny Deila
Treneren Ronny Deila har nylig avsluttet sitt engasjement som to ganger seriemester, og et ligacupgull, med skotske Celtic. Før dette hadde han ansvaret for Strømsgodset, med seriegullet i 2013, seriesølv i 2012 og cupgull i 2010 som de store høydepunktene.

Forsvarsspilleren Ronny Deila fikk over 300 kamper for Odd, Viking og Strømsgodset. Han er far til to jenter i tenårene, og skal flytte til Oslo sammen med sin samboer i høst. De venter også sitt første barn sammen.

Jeg er stolt over å bli Vålerengas neste hovedtrener, og gleder meg enormt til å gyve løs på den spennende jobben de neste sesongene.

Ronny skal jobbe tett sammen med Kjetil Rekdal, både i høst og etter han tar over ansvaret.

Kjetil er en merittert trener og spiller med stor kunnskap. Det er en viktig del av min filosofi å ha mest mulig kunnskap og kompetanse i teamet, og derfor gleder jeg meg veldig til å jobbe sammen med Kjetil framover. Vi har allerede veldig kontakt,og jeg her helt sikker på at dette vil fungere godt og til det beste for Vålerenga.

Legg igjen en kommentar