dagboka

Dagboka onsdag 18. november 2015

Midt i uka. Det betyr at det er lite som skjer i Vålerenga-sfæren. Vi har allikevel litt om hockeyen og vi noterer oss at julebordsesongen har starta i Bærum.

I morra er det Vålerenga hockey mot Kongsvinger Knights. Det mest interessante med den kampen er nok at Glenn Jensen starter i buret. Om vi skal gjette så får vi nok noen poeng på en eller annen absurd tabell, som gjør at vi får 0,025% på poengsummen på den vanlige tabellen (om Vålerenga på sluttabellen havner á poeng med noen de var á poeng med i runde 17).

Vi satser på en positiv utvikling i forhold til Getliga-tabellen og håper på gode prestasjoner i relasjonsdimensjonen. Heia Vålerenga!

Julebordsesong i Bærum

En eller annen avis kan fortelle oss at det har vært basketak på Bekkestua. Mye tyder på at taxikøen hjem fra julebord starter på kontoret til Stabæk-leder Lars Hjorth. VPN går bare ut i fra at det er sånn det går når man feirer medalje i serien med champagne og kanapéer.

Vålerenga i dag

Sportsquiz på Bohemen. Også husker vi å stemme på Vålerenga i våre hjerter.

Facebook-kommentarer:

1 tilbakemelding

  1. Sportsquiz på bohemen ! Det er travløp på bjerke I dag, MYE viktigere, Sees der ☺

Det kan hende du også liker...