Dagboka tirsdag 17. november 2015

En kort dagbok mange vil mene er altfor lang G18 Sander Berge spilte hele kampen mot Russland da Norge ble slått ut av EM-kvalifiseringen for G18. Navnebror Sander Svendsen utliknet til 1-1 midt i andre omgang etter at russerne hadde tatt ledelsen midt i første. Uavgjort holdt til norsk sisteplass i gruppa. Les mer på … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. november 2015»

En kort dagbok mange vil mene er altfor lang

G18
Sander Berge spilte hele kampen mot Russland da Norge ble slått ut av EM-kvalifiseringen for G18. Navnebror Sander Svendsen utliknet til 1-1 midt i andre omgang etter at russerne hadde tatt ledelsen midt i første. Uavgjort holdt til norsk sisteplass i gruppa. Les mer på NFFs sider.

Tåkefyrsten
Per Mathias Høgmo kom heller ikke til EM-sluttspill, og oppsummerer skuffelsen:

– Vi visste før denne kampen at det enten kom til å fortsette som et EM-prosjekt, eller et VM-prosjekt. Nå er det et VM-prosjekt, sier Høgmo til Dagbladet

Det han ikke sier er at i første VM-kamp på Ullevål mot Tyskland 4. september neste år vil han forvirre tyskerne med å stille uten keeper

Klubben i mitt hjerte
Dagbladet peiser på med denne kåringen for tolvte år på rad. Vinneren får 100.000 spenn. Reglene finner du her og er du Vålerenga stemmer du her en gang i døgnet før 27. november.

I fjor gikk det ikke helt etter planen, og midt i konkurransen skrev VPN:
Vålerenga ligger sørgelig langt nede på lista, har vi fullstendig slutta å bry oss?

Klart vi bryr oss om å få 100.000, men på den annen side har vi begynt å gå lei disse gimmickene. Klubben kunne for eksempel fått fem ganger så mye om de ikke hadde satt ned billettprisen til 100 kroner på siste hjemmekamp (Berre-kampen), sånn grovt regna om vi ikke tar dønn feil.

Men for all del, trøkk Vålerenga en gang i døgnet på alle enhetene du har tilgang til og glem den samtalen du tilfeldigvis overhørte eller var en del av: