VPN myser på: Ranheim TF

Vi beveger oss litt sørover på lista over klubber vi møter denne sesongen. Neste ute er ikke helt utkjent for de fleste, men heller ikke veldig betydelig .

Fakta:
Ranheim er et nabolag i Trondheim som er omtrent like sjarmerende som filleryer. Noen liker det sikkert, men de aller fleste tenker ikke videre over det. Det består av nye blokker og ikke minst juvelen i pølsa; Extra.

Det er mulig det er noen som hevder at Extra’n ligger på Grilstad, men faen heller. Dette er samme område. Om du lurer på hva Grilstad er, så er det Trondheims triste forsøk på en fjordby. Problemet der oppe er at det ikke er sjarmerende øyer og en lekker skjærgård, sånn vi har i Oslo. Men.. heller det som, når man er der, virker som et åpent hav mot Nordpolen.

Det blåser i Ranheim. Det er surt i Ranheim.

På Ranheim? I? Ved.

Innbyggertallet er vanskelig å si, men vi regner med at det er rundt 10 000 ikke inkludert Carlottenlund.

Fotballaget:

Ranheim IL rykka opp fra andredivisjon i 2009, og har etter det befesta seg i OBOS-ligaen. I 2017 flaksa de til i kvaliken, slo Sogndal på straffekonk, og rykka opp i øverste liga der de klarte to sesonger, før de ble sendt tilbake til der de hører hjemmme.

Kjente historiske spillere er folk som Fredrik Winsnes og ikke minst klubblegenden Mads Reginiussen (Den ene broren til Tore).

VPN respekterer spillere med over 300 kamper for en klubb. Det viser loyalitet.

I stallen i dag er det en drøss med unge spillere som trenes av tidligere assisterende trener på Viking; Kåre Ingebrigsten.

Onde tunger hevder at Ranheim kun eksisterer for å være farmerlaget til en annen trønder-klubb. Det er mulig det er VPN.

Kampa spiller dem på Extra Arena med plass til 3000 sjeler.

Vi tipper dem et sted midt på tabellen.

Kultur:

Denne klamme låte virker som noe de spiller for å fyre seg opp.

Når møter vi dem?
Borte: Lørdag 1. juni
Hjemme:Lørdag 27. juli (Ikke beramma)

Hvordan kommer vi oss dit?
Supporterbusser settes opp. Dette er i Trondheim. Dette kan vi.

Tog: Tog til Trondheim og buss eller drosje ut til Ranheim

Buss: Buss til Trondheim og buss eller drosje videre

Fly: Fly til Værnes og ta flybussen inn. Gå av litt før Trondheim sentrum og spaser ned til stadion. Tar rundt 20 min etter hva VPN husker.

PS! Det er slunkent med sjenkesteder der ute (En asiatisk buffet-restaurant og set som ser ut som en pizzeria), så det er sikkert greiest å starte inne i sentrum dersom man har planer om å ruse seg før kamp. Og det har man jo.

Overnatting skjer i Trondheim sentrum. Der er det hoteller. Det er det, av gode grunner, ikke ved Ranheim.

Vålerenga i dag

Vi spiller treningskamp mot Fredrikstad klokka 13:00 i Valhall. Som alt godt i livet er det gratis!

Etter det tar vi en velfortjent pils på Øst, eller kanskje quizzer på Bohemen?