Osame Sahraoui var sjefskokk da Vålerenga lagde kanarifrikassé av LSK både på banen og på tribunen!

Eliteseriens 21. runde – Vålerenga stadion 04. september 2022, Kl. 20:00

Solgte billetter: UTSOLGT

Mål:

22. minutt       Sahraoui

45. minutt       Børven

51. minutt       Garnås

72. minutt       Sahraoui

Lagoppstillinger:

VIF: Sjøeng – Zuta, Tollås Nation, Strandberg, Juklerød – Christensen, Thiago Holm, Strand – Dicko Eng, Børven, Sahraoui

LSK: Hedenstad Christiansen – Garnås, Ogbu, Rösler – Ranger, Knudsen, Mathew, Dragsnes – Ibrahimaj, Lehne Olsen, Åsen.

Dommere: Svein Oddvar Moen and the gang

Kampen:

Flere enn meg som har vært nervøs i en uke? Nervene blir umiddelbart bedre i det jeg hører stemninga inne på stadion. Mehran juger ikke! Det ER utsolgt! Her blir det trøkk!

1. omgang:

Fin start her. Vi holder godt på ballen og har lange angrep, akkurat som Fagermo sa han ønsket før kamp. LSK får ikke til noe.

Osame har gjort Garnås så svimmel i 15 minutter nå. Så svimmel at han lager 3 frispark på 1 ½ minutt. Da er det nok for Moen, som gir et velfortjent gult kort.

18 minutter spilt og Enga har hatt ballen i 75% av tida. LSK blir spilt lave og kommer seg ikke ut av egen banehalvdel.

Og så får vi betalt for innsatsen!!! Dicko Engh drar seg inn i banen mot 16-meteren i det 22. minutt. Han slipper ballen til Sahraoui, som chipcurler ballen i lengste! LSK-keeperen står bom fast og bare ser på et kunstverk bli laget live! For en kronjuvel Osame er!

Hør på Østblokka nå da!!!

35 minutter spilt og LSK får en god overgang. Spiller seg fri på venstresida, og slår et langt høyt innlegg på bakerste. Der henger Lehne Olsen og header mot stolperota. Sjøeng dytter den ut til corner.

40 minutter, og LSK har kommet betydelig mer med i kampen nå. Får en ny overgang på venstresida hvor Åsen får gå og gå og skyter. Den treffer en Engafot og blir litt vanskelig for Sjøeng, som gir en retur. Den legger Zuta trygt utover dødlinja.

Sahraoui drar på foten nå. Ikke rart det. LSK sparker han ned hver gang han får ballen, for det er eneste måten å stoppe han på.

Men hjelper det? NEI! For Osame gjør Ranger og hele resten av Romerike enda en gang og chipper den foran mål hvor Børven stuper inn sin første scoring for sesongen!

Og det er det siste som skjer i en omgang hvor Enga så til de grader har vært det beste laget første 30. LSK litt mer med siste 15.

1. omgang:

LSK får corner etter 51. minutter. Den blir headet inn foran mål. Sjøeng gir retur og der er Garnås først på ballen. 2-1. Den SKAL du holde Sjøeng! Helt unødvendig å slippe den!

Det var en ordentlig møkkastart på andre omgang.

Dicko Eng får seg en smell i det 57. minutt. Såpass vondt at Jatta kommer inn og overtar høyrekanten.

Relativt jevn omgang foreløpig. Børven og Ogbu i et par harde dueller. Ganske greit tenningsnivå på de to nå.

Jatta viser gjennombruddskraft i det 70. minutt. Bryter løs på høyre, men blir stoppa på hjørnet av 16-meteren.

Så prøver LSK å spille seg ut av forsvar nede ved cornerflagget rett etterpå. Den bryter vi og ballen havner inn i 16-meteren. Der prøver Garnås å drible seg ut, men Christensen takler han perfekt på 16-meterstreken, ballen faller til Sahraoui, som bare vender vekk en forsvarer og DUNKER ballen opp i nettaket! 3-1! FOR en speller! FOR et derby! Jeg har så gåsehud!

Ekkelt innlegg fra Åsen i det 78. minutt som Sjøeng så vidt slår vekk fra mål. God involvering fra vår unge keeper der!

82 minutter spilt og nå skal Sahraoui få slippe å bli sparka ned noe mer. Utrolig at han står på beina fortsatt. Et utsolgt stadion reiser seg og klapper kampens-, og Eliteseriens beste spiller akkurat nå av banen! «Lillestrøm og Brann, det er haram! Osame Sahraoui er hans navn!» runger fra Østblokka!

Er for øvrig Magnus Riisnæs som kommer inn for Osame.

Resten av kampen er bare en transportetappe. LSK orker ikke å komme seg opp i press og vi får trille ball. Det er fest på tribunene!

Oppsummering:

Ja, hva skal man si? Vålerenga vinner derbyet på banen og på tribunen foran et fullsatt stadion! Og det er så fortjent! Osame Sahraoui er i sitt livs form og stjeler selvfølgelig alle overskrifter etter to mål og en målgivende. Garnås må sikkert spy på den dassen Kippe låste seg inne på etter å ha blitt så til de grader snurra rundt med i 90 minutter. Juklerød viser at han er en mye bedre spiller enn vi solgte for mange år sida, og Strandberg og Tollås Nation har veldig god kontroll i midtforsvaret. For et lag og for en ramme rundt! Det som folk opplever i kveld er da nødt til å trekke flere tilbake til neste hjemmekamp! Vi ses der!