Bodøs overgrep – moralsk seier for Vålerenga

Bodø har gjort absolutt alt for at ingen skal like dem, og nå synes de det er overgrepsdimensjoner når ingen heller liker dem. Godt likte Vålerenga gadd allikevel å ta en tur for å spille ball sammen med sutrepikkene. Det ble moralsk seier, men det gir ingen poeng. Kamp: Eliteseriens 3. serierunde, Bodø – Vålerenga … Fortsett å lese «Bodøs overgrep – moralsk seier for Vålerenga»

Bodø har gjort absolutt alt for at ingen skal like dem, og nå synes de det er overgrepsdimensjoner når ingen heller liker dem. Godt likte Vålerenga gadd allikevel å ta en tur for å spille ball sammen med sutrepikkene. Det ble moralsk seier, men det gir ingen poeng.

Kamp: Eliteseriens 3. serierunde, Bodø – Vålerenga – Aspmyra kunstgress 18.04.2022 kl 20:00

Tilskuere: Skikkelig glissent

Mål:
1-0 Selverklært Overgrepsoffer

2-0 Selverklært Overgrepsoffer

3-0 Selverklært Overgerepsoffer

4-0 Selverklært Overgerepsoffer

5-0 Selverklært Overgerepsoffer

5-1 Bjørdal

Gule kort:
Vålerenga:
  
Bodø:
Selverklært Overgrepsoffer, Selverklært Overgrepsoffer

Bodø: Selverklært Overgrepsoffer – Selverklært Overgrepsoffer, Selverklært Overgrepsoffer, Selverklært Overgrepsoffer, Selverklært Overgrepsoffer, Selverklært Overgrepsoffer, Selverklært Overgrepsoffer – Selverklært Overgrepsoffer, Selverklært Overgrepsoffer, Selverklært Overgrepsoffer

Vålerenga: Haug – Strand, Bjarnason, Näsberg, Zuta – Bjørdal, Oldrup, Sahraoui – Dønnum, Kjartansson, Layouni

Sjeldent har noen gjort så mye for å lage kvalme før en kamp som det Bodø har gjort denne gangen. «Hele Norges Glimt» syntes det var veldig røddig å bruke mennesker i en sårbar situasjon for å gjøre seg sjøl interessant på twitter. Dette er verdiene vi finner i nord.

Deretter kom bildene fra Aspmyra som viser at Bodø har latt seg inspirere av tyskernes gjerder på 40-tallet, der tilreisende supportere går og står er det piggtråd.

Bodø NU kunne melde om at lokalt politi var inspirert av politiet i Sverige og brukt pepperspray mot folk fra Oslo. Det høres jo ut som om noen kan ha gått skikkelig av hengslene, men det skal være snakk om en som har rappa et plastflagg fra en pøbb.

Det er liksom ikke grenser for hvor jævlig ræva denna uinteressante bygda har blitt på kort tid.

1. omgang

Vålerenga presser høyt, og som forventa er Bodø jævla kjappe på kontringer. Dette høres ut som oppskrift på katastrofe, men Vålerenga jobber knallhardt hjemover og er rett og slett en plage for alt Bodø forsøker å foreta seg. Det første som er skummelt på ordentlig er etter 15 minutter når Sampsted får ned ballen innenfor 16-meteren. Heldigvis velger han å skyte i nettveggen. Godt valg!

Når vi er rundt 25 minutter inn i kampen viser Vålerenga rein moro. Layouni løper for seg sjæl, Bodø har rota seg helt bort. En som ikke har rota seg helt bort er Oldrup Jensen, men pasninga fra Layouni går ut over sidelinja. Helt ufortjent!

Rundt halvtimen spilt er det ubehagelig å sitte i Oslo. Espejord får stå ganske aleine i Vålerengas 16-meter og sikte seg inn for skudd. Men det var aldri grunn til engstelse, Haug var fullstendig med på notene og redder uten å forbrenne en ekstra kalori. Hvem mente at keeperplassen er det svake punktet til Vålerenga?

Så blei det vondt. Vålerenga er fullstendig ute av stand til å få ballen ut av egen 16-meter. Til slutt får Selverklært Overgrepsoffer lov å fyre av bak en Haug som aldri i verden har mulighet til å avverge ledelse til Bodø.

Som kjent preger mål kamper, og 5 minutter seinere får et Selverklært Overgrepsoffer slå 45 grader inn i Vålerengas 16-meter fra dødlinja. Her venter et Selverklært Overgrepsoffer ganske aleine som breisider ballen i mål.

Detta rakner, nå.

Dermed går lagene til pause og en eller annen overløper på TV melder at «Bodø leder fullt fortjent». Har han ikke fått med seg Bodøs degenerering siste ukene? Eneste Bodø fortjener er syfilis og rektumbrokk.

2. omgang

I pausa kommer det melding om at Bodø-politiet ikke er ferdig med å leke Malmø-politi. Det mistenkes at et skjerf kan være stjålet og om det er stjålet kan det være en tilreisende Vålerenga-supporter. Da er det ikke annet å gjør, visst nok, enn å stoppe supportere for å finne ut om de har rappa skjerfet. Det blir sikkert ned med bukser og løfting av pung før tåregassen kommer, eller overgrep som mange kaller det.

Andre omgang er så vidt i gang og Bodø roper på straffe etter at et Selverklært Overgrepsoffer kaster seg ned innenfor Vålerengas 16-meter. Han skal være glad han slapp kort.

Layouni setter fart oppover og har et fantastisk nydelig innlegg ingen medspillere er i nærheten av å ta mot. Så får Vålerenga en ny kontring som ender med at Kjartansson nesten setter i mål.

En som skulle hatt straffe er Henrik Bjørdal når et Selverklært Overgrepsoffer velger å drite i ball og heller løpe inn i Bjørdal alt hva han makter. Dommer synes det er innafor, han har sett Bodø gjøre verre ting på Aspmyra. Særlig i spillertunellen.

Vålerenga blir ikke egentlig overkjørt. De kuker i overkant innenfor egen 16-meter og overgangene er helt i verdensklasse helt frem til Bodøs 16-meter, der er det fullstendig stopp. Da er det som forventa at Bodø greier å putte sitt tredje mål når 63 minutter er spilt.

Vi nevnte det rakna, ikke sant? Jadda, Bodø får jo et mål etter 71 minutter også og et nytt etter 78 minutter.

Litt varme må Vålerenga få og. Jatta blir dytta over ende innafor Bodøs 16-meter når han er på blank kasse og helt korrekt greier dommer å blåse for straffe. Bjørdal er mannen som får æren av å sette ballen i et helt ubevokta hjørne av målet. Hurra.

Etter en uke hvor vi har måtte forholde oss til Bodøs verdier i fri utfoldelse kan vi endelig se frem mot å møte lag med integritet og verdighet. Det kan jo nevnes at Bodø stilte med 0 – null – Bodøværinger fra start og i følge folk Josimar har snakka med herper lokalfotballen.

Vi noterer oss moralsk seier for Vålerenga og, som så mange ganger før, utroper vi Vålerengas tribune til banens beste (denne gang i god konkurranse med Haug):

 

Legg igjen en kommentar