Dagboka 1. april 2022

Helga er endelig på trappene og det er ikke hvilken som helst helg vi har å se frem til. I morgen er det nemlig klart for norgesmesterskapet i kunstløp i Sonja Henie ishall på Frogner. Dette er for mange årets virkelig store begivenhet og noe folk og fe over hele landet har sett fram til … Fortsett å lese «Dagboka 1. april 2022»

Helga er endelig på trappene og det er ikke hvilken som helst helg vi har å se frem til. I morgen er det nemlig klart for norgesmesterskapet i kunstløp i Sonja Henie ishall på Frogner.

Dette er for mange årets virkelig store begivenhet og noe folk og fe over hele landet har sett fram til de siste ukene. Hvem skal gå av med seieren, hvem blir den beste? Er det mulig vi får se en vaskeekte kvadruppel axel mens paljettene kastes rundt i ishallen?
Et hopp som er like legendarisk som Midiro Itos kostyme fra Albertville’96?

Vi får bare smøre oss med tålmodighet noen timer til før det braker løs med Debs A jenter klokka 15:45.

Om du ikke får tid til å komme seg i hallen i dag, kan vi trøste deg med at det er i morgen det virkelig gjelder. Først Senior A kvinners kortprogram klokka 12:10 og selve rosinen i pølsa klokka 15:40. Nemlig Syncro Senior.

I år har Syncro-gruppen Stavanger Pearls lovet et vanvittig show med fantastiske trinn og hopp til kjente og ukjente slagere fra inn- og utland.

På kvelden kan vi se fram til bankett der vi sammen i tradisjons tro graver opp liket til Sonja Henie og masjerer det ned Middelthuns gate før det senkes i Dronningdammen for gode avlinger det neste året.

Helgen avsluttes på søndag med friløp over hele linja. Først ut er Novice Gutter før det går slag i slag fram til 14:55 når fyrverkeriet skytes opp og Senior A kvinner går i ringen og The Purge setter i gang.

VPN ønsker alle lykke til! Måtte den beste vinne.

Vålerenga i dag

Vi tar en cola og nyter sola.

Legg igjen en kommentar